Attraktioner i Mähren

Selvom Mahren kun dækker en tredjedel af hele Tjekkiet, så er der en masse natur, kultur, historie og sjove aktiviteter at give sig i kast med når I har lejet et feriehus med NOVASOL Feriehusudlejning. Ofte høre man om Bøhmens verdenskendte øl, men det er ikke det eneste, Tjekkiet er kendt for. Mähren er nemlig et anerkendt område for vinproduktion, så find den nærmste vingård og tag på vinsmagning i vingårdens kælder. Naturmenneske eller ej, Mährens landskab overraske de fleste, her finde I smukke bjerglandskaber, der gemmer på historiske slotte og borge, så snør vandreskoene og tag opdagelse i den Mähriske natur på jeres ferie til Tjekkiet.

Tag på ferie i Naturen i Tjekkiet

 

Ferie med kultur i fokus i Mähren

I Mähren finder I et hav af kulturelle byer med smukke arkitektoniske bygninger og interessante historiske monumenter.  Tag på dagsudflugt til byen Břeclav, der er kendt for en by fyldt med attraktioner. Besøg den verdenskendte have Lednice-Valtice Complex, der er udnævnt af UNESCO til Europas Have. Den smukke park er fyldt med duftende blomster og farverige buske, her har I tid til at slappe af i parkens små afkroge med udsigt til små hyggelige søer og damme. Lej et feriehus i Mähren og kør derfra rundt til Tjekkiets små bjergbyer. Det kan anbefales at gøre stop i byen Štramberk, som ikke er svær at få øje på. På lang afstand kan I se Strallenberg slotsruin dominere byens skyline. Ikke nok med det, finder I også lækre lokale bryggerier og charmerende gamle træhuse i den hyggelige by. En ferie i Tjekkiets lokalområder er aldrig kedelig.

Nyd ferien i Tjekkiets smukke natur

 

Nyd Mährens natur  på jeres ferie til Tjekkiet

Lad det dyre tøj og sko blive i jeres feriehus i Tjekkiet og tag på opdagelse i den Mähriske natur. Nogen kalder det et paradis, andre kan ikke finde ord for de fine tjekkiske landskaber. I den sydlige del af Mähren finder I Pálava et imponerende syn, I sent vil glemme.  Her vil engene stå i sin fulde flora, hvide klipper rage op i horisonten, små snoede stier vil lede jer til gemte middelalderige ruiner, og skovens krogede træer vil skygge for den bagende sol. I små dale vil I finde krystalklarer søer, hvor I kan dyppe fødderne og holde en picnic i det beundringsværdige landskab. Denne region er særpræget og kan varmt anbefales at besøge. Fortvivl ikke hvis vejret er  dårligt på jeres ferie, ikke langt fra jeres feriehus kan I komme 2,5 kilometer ned i Turold grotten. Bevæge jer rundt i grottens labyrint der er dekoreret med smukke koraller og udforsk verdenen under jorden.