Ferie i det Böhmisk-Mähriske højland

Tag på ferie i det Bøhmisk-Mähriske højland og nyd den helt fantastisk natur med smukke bjerglandskaber, rindede floder og søer hvori I kan bade og udfordre jeres medrejsende i vandsportsaktiviteter. Når I lejer et feriehus i Tjekkiet, så pak jeres vandresko og kulturelle briller, for her gemmer sig masser af natur og historiske monumenter.

Tag på ferie i Tjekkiet og nyd naturen

Nyd naturen på jeres ferie i Tjekkiet

Pak tasken og drag ud i den dejlige natur på jeres ferie i Mähren. Højlandet gemmer på en masse smukke lokationer – besøg den opdæmmet sø Sec som ligger gemt i et malerisk bjerglandskab i Železné Hory. Så ikke at nævne den største kunstige sø i højlandet Velké Dářko, som ligger i bjergområdet Žďárské vrchy. Ønsker I at kombinere natur med sport så tag til Sazava, som er et paradis for lystfiskere og vandsportsentusiaster.

Hold ferie i Böhmisk-Mähriske højland tæt på spændende kultur

Jeres NOVASOL feriehus i det Böhmisk-Mähriske højland ligger centralt placeret, hvilket har den fordel, at I er omringet af en masse spændende kultur inden for kort rejsetid. Anlæg et visit på frilandsmuseet i Tasice, som er et nationalt kultur monument. Beliggende i skøn natur kan I gå en tur på anlægget, som ovenikøbet er Tjekkiets ældste glasværksted. Tag på dagstur til byen Telc som imponerer med dens arkitektoniske gamle bydel i centrum af byen. Med smukke kirker og grønne parker kan I med fordel tilbringe en hel feridag i byen. Under jeres ferie i Tjekkiet må I ikke glemme at besøge den UNESCO beskyttet by Litomysl. Med smukke renæssance huse og gotiske kirker ligger byen op til hyggelige gåture og skønne cafébesøg.

Lej feriehus i Mährens kulturelle byer

 

Aktiv ferie i det Böhmisk-Mähriske højland

Rejs på ferie i en feriebolig i det tjekkiske højland, hvor der vil være aktiviteter for alle. I den store Velke Darko sø kan I udfolde jeres kundskaber indenfor sejlads og surfing eller bare nyde den fantastiske udsigt på en gåtur i området. Har I lejet et NOVASOL feriehus i vinterhalvåret, så kan området Nove Mesto varmt anbefales. Her er der anlagt skønne langrendsløjper, og I kan såmænd være heldige at se de årlige mesterskaber i området. Hvis I ikke er bange for højder, så vil en tur i varmluftballon være alle pengene værd.