Attraktioner i Vestbøhmen

I når kun lige at krydse den tysk-tjekkiske grænse inden I når til Bøhmes luksuriøse kurbadsbyer. Turrister strømmer til Vestbøhmen for at holde en afslappet ferie med forkælelse for alle pengene. Lej et feriehus med NOVASOL i en af kurbadsbyerne Marienbad, Kalrsbad eller Franzenbad her kan I kombinere en ferie med kultur og historie med afslapning og wellness.

Ferie i Vestbøhmens interessante kurbadsbyer

Vestbøhmens byer er noget for sig, her gemmer sig en masse spændende kultur og historie I bare ikke må gå glip af på jeres ferie til Tjekkiet. Det er umuligt at sige, hvilke byer der er mest interessante, så det kan varmt anbefales et leje et feriehus med NOVASOL og tage på dagsture til Vestbøhmens oplevelsesrige byer. Helt specielt er Vestbøhmens kurbadsbyer, der er bevaret igennem århundrede i landet, byerne ligger i en trekant og kaldes derfor ”Vestbøhmens spa-trekant”. Igennem mange år har spa været en tradition i Tjekkiet, og det kan I nu både se og prøve.

Tag på ferie i Tjekkiets kurbyer

 

Dagstur til kulturelle Marienbad

Besøg den smukke by Marienbad, der ikke nok med at imponere med sine kursteder, inviterer jer til en unik oplevelse med flotte grønne parker med springvand og en bymidte, der får jer til at tro, at I er rejst mange år tilbage i tiden. Marienbad er en ferieby i Vestbøhmen, som er noget for sig, gå en tur i den gamle kurby og nyd de grønne arealer og de middelalderige huse. Her kan I med sikkerhed finde en hyggelig café, hvor I kan nyde naturen og omgivelser med en varm kop kaffe. Når I besøger Marienbad, et det et must at besøge Kolonáda, en smuk søjlegang i midten af byen. Her kan I hvile benene og nyde de skønneomgivelser. Udover de mange kursteder istråler Marienbad med smukke springvand, helt specielt er Det Syngende Springvand, der ligger et stenkast fra Kolonáda.

Ferie med attraktioner og med smuk natur i Karlsbad

Karlsbad er Spa-trekentens juvel, her finder I en vidunderlig by med masser af skøn kultur, flotte parker og selvfølgelige kurbade, som har været og er besøgt af kendte fra hele verden. Tag på dagstur fra jeres feriehus i Bøhmen til Karlsbad og nyd ferien i særpræget omgivelser. Besøg den smukke barokke kirke St. Mary Magdalened fra det 18. århundrede, herfra er der ikke langt til varmtvands kilden, hvor varmt vand strømmer op fra undergrunden. Hele byen er dekoreret med arkitektoniske bygninger, helt særligt er Tržní kolonáda – en søjlegang der rummer hele 3 springvand. Besøg den vietnamesisk inspireret bygning, det er et syn uden lige.

Lej et feriehus og nyd verdenskendte øl

 

Skal I holde ferie i Vestbøhmen?

Er I interesseret i en ferie i Vestbøhmen, så book et feriehus i Tjekkiet og undersøg hvilke byer I synes er spændende. Der er masser af attraktioner, som både børn og voksne vil synes er interessante. Det kan varmt anbefales at tage til Loket, som huser Den Bøhmiske Kongeborg Loket eller kør en tur til Frazenbad, der er den tredje kurbads by i ”Vestbøhmens spa-trekant”. Er alle over 18? Så vil en tur til Pilsen være et hit. Byen er nemlig kendt for deres verdenskendte øl Pilsner Urquell, og I har mulighed for at blive vist rundt i deres bryggeriet.