search

Feriehuse i Vestböhmen

Vil I gerne på kør-selv ferie i Europa, og vil I helst ikke køre alt for langt? Så skulle I tage og overveje en ferie i Tjekkiet i f.eks. Vestböhmen. Tjekkiet er nemlig meget mere end den gode øl, som landet er så kendt for. Efter en køretur på 6 - 7 timer fra den dansk-tyske grænse, vil I kunne pakke kufferterne ud i et feriehus i Vestböhmen. En region som byder på mange oplevelser, en spændende historie og dejlige ferieområder. 

Feriehus i Tjekkiet - Vestböhmen

Ferie i Vestböhmen 

Vi udlejer ferieboliger i alle områder af Tjekkiet og I kan naturligvis også finde et passende feriehus hos NOVASOL i den vestlige del af landet. Vestböhmen er verdenskendt for sit store antal af kilder og kursteder. En ferie i Vestböhmen bliver derfor nemt til den rene wellness tur. Fra jeres feriehus kan I tage på ture til kurbyerne Karlsbad, Marienbad og Franzenbad, hvor I kan prøve forskellige behandlinger og ikke mindst få ro på tankerne og ny energi. 

Naturen i Vestböhmen 

I Nationalparken Šumava kan I tage på skønne udflugter i den smukke natur. Området byder både på smukke skovområder og blanke søer. Måske er I blandt dem som elsker at køre mountainbike, og så er det helt oplagt at tage cyklen med på ferie i Vestböhmen. Her kan I udfordre jer selv i nye omgivelser og få pulsen op, inden turen går tilbage til feriehuset. 

Det er også oplagt at holde vinterferie i Tjekkiet. Til den aktive vinterferie har I skicentret Bublava, det ligger i det smukkeste hjørne af Erzgebirge og ved grænsen til Tyskland. Det moderne skicenter tilbyder et fint miljø og en komplet service til ski- og snowboardløbere. En vinterferie i Tjekkiet er både for jer som altid tager på vinterferie og er super dygtige på skiene og tiljer,som ønsker en ferie hvor der både er mulighed for skiløb, ture på kælken med børnene og masser af hygge i jeres feriehus eller lejlighed. En privat feriebolig sikre at I kan holde lige præcis den ferie I gerne vil, for I bestemmer helt selv hvordan dagene skal bruges, hvornår det er sengetid og hvornår der skal laves mad. 

Vinterferie i Tjekkiet

En udflugt til Prag

Når I holder ferie i Bøhmen, kan I også sagtens få et besøg i Prag med. Den flotte gamle hovedstad bugner af smukke bygninger, en rig historie og mange spændende attraktioner. Det smukke slot på bakken, Den gamle Rådhusplads og den smukt udsmykkede Karlsbro er blot tre af de oplevelser I kan få i Prag. De mange restauranter og cafeer på byens torve og i de hyggelige gader, giver masser af muligheder for at tage en pause med god mad og drikke. I kan også vælge at kombinere jeres ferie i det landlige Tjekkiet med et par dage i en NOVASOL lejlighed midt i Prag

Ferie i Prag