search

Feriehuse i Østböhmen

Leder I efter en ferie med nye og frem for alt interessante oplevelser, aktiv ferie og afslapning i et roligt og fortryllende klima? I så fald er Øst-Böhmen absolut stedet for jer. Hos NOVASOL kan I leje forskellige feriehuse eller ferielejligheder, som I kan bruge som jeres base for en ferie i Tjekkiet. 

Feriehus i Østböhmen - Tjekkiet

Feriehus i Østböhmen

Når I besøger Østböhmen eller lejer et feriehus i Böhmen, får I mange muligheder for, at lære originale folke- og håndværktraditioner at kende. I området er nemlig generelt meget fokus på at holde liv i de lokale traditioner og sikre at de gamle hpndværk ikke helt glemmes. Blandt de internationalt kendte arrangementer er der musikfestivallen Smetanas Litomyšl, det store hesteløb ”steeplechase” i byen Pardubice. 

I Pardubice bages der også lækre honningkager, som I helt sikkert bør smage. I kan også følge sporene som kendte personer som Matthias Bernhard Braun, Johann Wolfgang von Goethe og Bohuslav Martinu og mange andre kendte personligheder har efterladt sig i denne region.

Mens Östbøhmen er kendt for sit landbrug og sine bjergkæder, der i vinterhalvåret ofte er mål for skiferier. NOVASOLs ferieboliger er også oplagte til en dejlig vinterferie, for det er nemlig ikke kun som sommeren og i foråret, at sommerhusudlejning er den skøn ferieform. Feriehuset giver jer mulighed for både at dyrke masser af vintersport,men også for at slappe helt af i rolige omgivelser, mens I hygger jer med en god film og varm kakao. Særligt for jer som skal på skiferie fpor første gang, er Tjekkiet et godt valg. Her er gode skisportsområder og priserne på leje af udstyr og liftkort, er noget lavere end på de mere kendte skisportsområder i Europa. 

Skiferie Tjekkiet

Lej en ferielejlighed til en miniferie i Prag

Tjekkiet er ikke et voldsomt stort land, hvilket giver jer mulighed for også, at opleve den smukke hovedstad Prag. Der er utrolig meget at se og udforske i Prag - smukke gamle bygninger, historisker steder, små gader og mange butikker. Blandt de mest kendte attraktioner er Karlsbroen, Prag Slot og Den Gamle Rådhusplads. NOVASOL har også ferielejligheder i Prag på programmet og oplever en stor efterspørgsel på særligt miniferier i byen. Vælger I at holde ferie i det smukke Østböhmen, kan I jo vælge at tage forbi Prag enten på vej til eller hjem fra ferien.  

Miniferie i Prag