Attraktioner i Nordbøhmen

Er I i tvivl om, hvor jeres næste ferie skal gå hen? Fortvivl ikke pak taskerne og rejs på ferie i et feriehus med NOVASOL i Nordbøhmen, her finder I det største sammenhængende naturområde i Europa. Nordbøhmen er et mekka for aktive turrister, som elsker det åbne landskab med bjergkæder, rindende floder med frisk bjergvand, store vandfald og dybe bjergsøer.

 

Tag på ferie til Nordbøhmen’s skjulte naturskatte

Snør vandreskoene og smid tasken på ryggen for i Nordbøhmen finder I et smukt og bemærkelsesværdigt landskab, som er et must at besøge. Lej jeres feriehus med NOVASOL i de hyggelige Bøhmiske klippebyer, som på tjekkisk kaldes skalní mesto. Fra jeres feriebolig i Bøhmen har I ikke langt til det eftertragtede naturparadis ”Det Bøhmiske Schweiz”, hvor I blandt andet kan vandre og sejle langs Kamenice-floden. Skulle dette ikke være nok, så findes Centraleuropas største bjergbro Pravicicka Brana også i parken, så benyt jer af de markerede vandreruter og besøg den 16 meter høje bro formet i sten.

Vandreferie i Tjekkiet

 

Lej feriehus tæt på kulturelle seværdigheder i Nordbøhmen

Det er ikke kun naturen, som ligger højt på turristerne ”must see”-liste i Tjekkiet. Nordbøhmen huser også en masse kulturelle attraktioner, som I bare ikke må gå glip af, når I lejer et NOVASOL feriehus i Tjekkiet. Besøg de hyggelige bjergbyer Decin og Jecín, som rummer smukke arkitektoniske slotte og borge. Ved et besøg i byerne vil det være, som at blive draget tilbage til renæssancen - her pynter bygninger, slotte og borge bybilledet med smukke facader og finurligheder. Tjekkiet er især kendt for deres glasindustri, og det kan I opleve i byen Novy Bor. Besøg en af fabrikkerne og få en rundvisning, hvor I kan komme helt tæt på fremstillingen af glas og krystal

Tag på skiferie i Tjekkiet

 

Hold aktivferie i Nordbøhmen

Med masser af bjerge, skove og bakker følger floder og søer - den tjekkiske natur ligger op til masser af sjov og lej i naturen på jeres ferie. Om sommeren er Machovosøen og Nechranicesøen et populært rejsemål, da der er gode bade- og vandsportsmuligheder. Så ikke at nævne floden Elben, som løber igennem Tjekkiets bjerge, her kan I nyde en rolig bådtur eller leje kajakker og beundre den smukke natur. Har I lejet et feriehus i Nordbøhmen i vinterhalvåret, så finder I et hav af fede skisportssteder i Krkonoše-bjergene, her ligger blandt andet Špindlerův Mlýn, Harrachov og Rokytnice nad Jizerou, som alle udbyder fine velpræpareret løjper.