search

Feriehuse i De Böhmiske Skove

Har I udset Tjekkiet som jeres næste feriedestination og vælger I at lejer et feriehus i De Böhmiske Skove, vil I komme til at holde ferie i det største fredede område i Böhmen. Dette område ligger på grænsen til Tyskland og Østrig og udgør b.la. en bjergkæde som er 120 km lang. Bjergkæden består af skov og mange maleriske søer, som stammer fra istiden. Med et feriehus i Tjekkiet kan I glæde jer til mange helt særlige naturoplevelser, så I har bestemt noget at se frem til. 

Ferie i Tjekkiet

Den aktive ferie i Tjekkiet 

Milevis af vandrestier og unikke passager, som både går gennem den unikke natur og gennem mange mindre landsbyer, åbner op for en rigtig aktiv familieferie og en ferie for jer, som godt kan lide at udfordrer jer selv på lange ture rundt i området. Start f.eks, tidligt ud med en god morgenmad i feriehuset i Bøhmen, så I har tanket godt op med energi inden I begiver jer ud på vandreture. I kan også beundre områdets højeste bjerg på den tjekkiske side -. Plechý som på toppen er 1.378 moh.

Det er blevet meget populært at tage mountainbiken med på ferie. Er I til fart og udfordrende tekniske øvelser på 2 hjul, så tag endelig mountainbiken med, for her i De Böhmiske Skove vil I aldrig komme til at mangle gode stier, hvor I kan teste evnerne på cyklen.  

Den smukke natur ligger også op til mange gode familieoplevelser, så området er bestemt også velegnet for børn. Pak en god madpakke og tag ud i skoven, hvor I kan finde små skatte og bare glæde jer over at der er god plads til leg og glade feriedage. Efter et par timer i den friske luft, går turen tilbage til jeres eget feriehus, hvor der er ro og I kan slappe af, mens I snakker om dagens mange oplevelser.

Cykelferie i Tjekkiet

Autentiske oplevelser i De Böhmiske Skove

Området byder også på mange flotte oplevelser ved de forskellige slotte og borge, som ligger spredt i landskabet. Gemt bag de høje træer dukker gamle borge frem, som i et rigtig eventyr. De historiske bondehuse og ruiner, fortæller om en lang historie i området. 

Husk også at besøge de mindre landsbyer i området, hvor I kan fåde helt autentiske ferieoplevelser, når I ser hvordan de lokale bor og får et indblik i hverdagen. Det er også i landsbyerne I kan få smagt på det lokale køkken og udforske diverse egnsretter. Finder I en tiltalende lokale restaurant, så spørg evt. efter deres specialiteter og I får igen den mest autentiske oplevelse. Tjekkiet er generelt kendt for at producere god øl, og i dette område er der også flere lokale bryggerier hvis øl, vil give jeres middag et ekstra pift. 

NOVASOL Feriehusudlejning 

NOVASOL Feriehusudlejning har udlejet ferieboliger siden 1968 og er i dag et udlejningsbureau med sommerhuse, ferielejligheder, hytter og villaer i hele Europa. Når I vælger at leje en feriebolig hos NOVASOL, uanset hvor, kan I være sikre på, at I altid har NOVASOLs service med jer på ferie. Skulle I få behov for at snakke med NOVASOL, i løbet af jeres ferie, så er vi aldrig længere væk end et opkald eller en mail.