search

Feriehuse i De Böhmiske Bjerge

De Bøhmiske Bjerge er en af de mest kendte ferieregioner i Tjekkiet og på grund af sin flotte natur også den mest besøgte bjergregion i landet. De Bøhmiske Bjerge er placeret i den Nordlige del af Tjekkiet og grænser op til både Tyskland og Polen. Det er oplagt at leje et feriehus her, hvis I ønsker at udforske Tjekkiets hovedstad Prag, som kun ligger 150 km væk. Tjekkiet er et dejligt land for en kør-selv ferie, for afstandene er ikke så store og omgivelserne I bevæger jer igennem er smukke og varierede. 

Ferie i De Bøhmiske Bjerge

Ferieoplevelser i De Bøhmiske Bjerge

I de mange naturparker er der så mange smukke scenarier og utrolige seværdigheder, at I vil opleve noget nyt uanset hvor I kigger hen. Naturparken Ceský Ráj, i det nordlige Tjekkiet, er absolut et af de naturområder som i skal besøge når I lejer et feriehus med NOVASOL. Det er nemlig ikke uden grund, at parken er optaget på UNESCOs liste over verdensarv. De imponerende omgivelser med mørke skove og særprægede klippeformationer, vil hurtig imponerer jer. Gamle borge står højt på bjergtoppene og giver hele området et eventyrligt flair. I vil hurtig komme i tanke om eventyr fra jeres barndom med prinsesser, riddere og drabelige drager.

En anden naturpark er Labské Piskovice, som er opdelt i de to dele; Det Bøhmiske Paradis og Det Bøhmiske Schweiz. Områder som I finder ca. halvanden times kørsel fra Prag. Området Det Bøhmiske Schweiz grænser op til Tyskland. Den største attraktion i parken er, den flotte naturstensbro Pravcická Brána med en højde på 16 m. Turen til broen er lidt hård, med nogle brette stigninger. Men når I rammer toppen, vil I hurtig glemme den hårde tur, for her finder I den smukkeste udsigt. 

Kør selv ferie i Tjekkiet

Hold ferie tæt på tjekkiske byer

På jeres ferie i Tjekkiet har I også mulighed for at besøge flere spændende byer med forskellige attraktioner. Tag f.eks. til byen Jecín, hvor I kan opleve det store torv og den gotiske port tilbyen kaldet Valdicka. På torvet kan I også få lidt at spise og drikke, mens I nyder de charmerende omgivelser. Jesuitter-kirken St. James er også værd at tage forbi samt det smukke slot fra 1625. 

Lej feriehus i kørselsafstand til Prag

Når I holder ferie i Bøhmen, så befinder I jer ikke langt fra Tjekkiets hovedstad Prag. I kan med fordel planlægge et besøg i byen på jeres tur til det lejede feriehus eller på vejen hjem. Har I lyst til at opholde jer et par dage i Prag, så udlejer NOVASOL også flere gode ferielejligheder i Prag, hvorfra I vil have rig mulighed for at opleve den smukke by.Der er mange gode attraktioner og seværdigheder i Prag og blandt de mest kendte er Karlsbroen, Prags Borg, Den Gamle Rådhusplads, Loreta klostret, Troja Paladset samt Obecní Dúm (Folkets Hus). De mange hyggelige beværtninger og restauranter åbner op for, at I kan smage de lokale retter og ikke mindst den gode tjekkiske øl. Nyd en kølig øl på et af torvene og bare nyd de smukke omgivelser og de gamle bygninger.  

Ophold i Prag