Attraktioner og festligheder i Tjekkiet

Tjekkiet har hele 12 mindesmærker, som står på UNESCOs liste over kulturarv og her bliver der ofte arrangeret historiske forestillinger og fester for Tjekkiets besøgende. Det er derfor en oplagt mulighed for jer at leje et feriehus med NOVASOL i Tjekkiet og deltage i de hyggelige og sjove begivenheder. Deltag blandt andet i festen „Rosen med fem blade“ i Cesky Krumlov, som er en fest til ære for den hellige Wenzel og bliver afholdt hvert år i juni. Under festen vil I blive draget tilbage til renæssancetiden, hvor I kan tage del i en ridderlig roseturnering. Under jeres sommerferie ophold i det spændende land er det oplagt at tage del i den kongelige sølvfest i Kutná Hora/Kuttenberg der også afholdet i juni. I den kongelige tjekkiske grubeby bliver I over to dage sat 600 år tilbage i tiden - hvilket er en sjov oplevelse for både de små og store i familien. 
Er I taget på efterårsferie i et feriehus i det historiske land Tjekkiet, så er det et must at besøge St. Vaclav festen i Cesky Krumlov som fejres hvert år i oktober. I tre dage bliver byens centrale plads Námìstí Svornosti lavet om til et marked, hvor I kan købe lækre lokale produkter fra pottemagere, kniplere og smede.

Lej et feriehus i Tjekkiet med kæresten

 

Wellness i Tjekkiet

Elsker I spa og wellness, så er Tjekkiet lige noget for jer. Lej et feriehus i Tjekkiet, her finder I utallige kursteder der tilbyder skønhedsbehandlinger i afslappende omgivelser, som kan få jer til at stresse helt af fra hverdagen derhjemme. 

Hold ferie hele året i Tjekkiet

Forår, sommer, efterår og vinter – lige meget hvilken årstid I besøger Tjekkiet er der masser at lave. I foråret springer de tjekkiske træer ud og landskabet er dækket af et grønt tæppe, i sommeren bliver floderne og søerne varmet op og er super badesteder, i efteråret stråler naturens gyldne farver og giver de smukkeste billeder og sidst men ikke mindst, så har Tjekkiets bjerge eksemplariske skisportssteder for alle niveauer i vinterhalvåret. Så hold ferie i Tjekkiet, hvor der er attraktioner for alle - drenge og piger, unge og gamle. Så book jeres feriebolig i Tjekkiet hvor der er attraktioner for alle i familien. 

vinterferie Tjekkiet

Vil du have inspiration til din næste ferie? 

Er du ikke altid helt sikker på, hvor den næste ferie skal gå hen? Så vil vi gerne hjælpe dig på vej, med forskellig inspiration til feriehusophold i hele Europa. Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret på nye destinationer, nye ferieboliger samt få inspiration til spændende rejsemål i hele Europa. Vores nyhedsbreve omhandler forskellige lande og forskellige ferieformer som f.eks. sommerferie, miniferie eller vinterferie samt inspiration til oplevelser og andet spændende, til en god ferie. Du kan nemt tilmelde dig NOVASOL sommerhusudlejning nyhedsbrev, og har du fået inspiration nok for en periode, så kan du nemt melde fra igen.