search

Lej feriehus i Tjekkiet

Tjekkiet er endu en lidt ukendt størrelse når det drejser sig om leje af feriehuse, men flere og flere åbner efterhånden øjnene op for dette skønne land. For mange er landet nok mest kendt for hovedstaden Prag, men landet byder på meget mere. Både i den smukke natur, i de mange små middelalderbyer og på de store bjergtoppe. Over hele landet finder I spændende seværdigheder og storslåede aktivitetsmuligheder for børn såvel som voksne, der ønsker en mere aktiv ferie. Tjekkerne er altid et imødekommende folk, som byder feriegæster til med stor gæstfrihed. Yderligere er landet kendt for sine billige priser, hvilket alt sammen gør landet til et skønt sted at leje et feriehus året rundt. Mulighederne er mange og det er oplagt at opleve landet sammen med de mange glæder ved sommerhusudlejning, uanset hvornår og hvor mange I skal afsted.

Ferie i Tjekkiet

 

Oplevelser til ferien i Tjekkiet

Uanset om I vil tilbringe jeres ferie i sommerferien eller i vinterferien, vil I føle jer hjemme i et feriehus og få en fornyet energi til alle de nye oplevelser Tjekkiet byder på. Her er rige aktivitetesmuligheder for børn og voksne blandt den skønne natur og de kulturelle byer. Landet er spækket med store slotte, søer, dybe skove, bjergkæder og kulturelle og historiske landsbyer såvel som storbyer. Grundet landets tidligere kommunistiske styrer, gemmer Tjekkiet også på historiske og utroligt velbevarede monumenter, hvor man i de varmere måneder typisk kan få en rundtur. Det storslåede bjerglandskab inviterer jer til smukke og rolige vandreture eller mountainbiketure med lidt mere fart på. De mange søer og floder giver mulighed for både badning og fiskeri. Om vinteren er her flere gode skisportssteder, med både langrend og alpine tilbud samt forholdsvis billige skiskoler. Selv for en ferie fuld af afslapning og velvære, er Tjekkiet ideel med sine mange kurbade og kursteder. Den største magnet er dog stadig den største by og hovedstaden Prag, som byder på alt hvad en storbyferie kan give. Tjekkiet har endvidere verdens største forbrug af øl og følger nogle gamle bryggetraditioner, der har skabt bl.a. øl som Pilsner Urquell og Budweiser, hvorfor ture til bryggerier også kunne interessere de fleste. Ligemeget hvilken slags ferie i søger, kan I altså opnå det i et lejet feriehus eller en ferielejlighed i Tjekkiet. Der er masser af attraktioner og seværdigheder at give sig i kast med på en sommerhusferie i Tjekkiet. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for jeres ferie. Book et dejligt sommerhus i Tjekkiet allerede i dag!

Ferie i Tjekkiet

Naturen ved dit feriehus i Tjekkiet

Den storeslåede natur er bestemt en oplevelse i sig selv. Utallige søer, floder, dybe skove og helsebringende kilder flyder gennem landet og er omgivet af store bjerge, der skærmer mod den russiske vinterkulde i øst. Naturen I Tjekkiet byder på et væld af unikke seværdigheder, som vil begejstre børn såvel som voksne. Lejer I et feriehus mod nord, kan I eksempelvist tage på grottevandring i Bozkovské Dolomitové jeskyně - Bozkovs dolomit grotte - som byder på vandreture gennem mægtige klippeformationer. Tjekkiet er hjem til 12 naturlige og kulturelle seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, samt tre nationalparker og 24 fredede landskaber med endnu flere pragtfulde naturseværdigheder. Et af UNESCO seværdighederne er Český ráj, der ligger i det Bøhmiske paradis nordøst for Prag, og er et unikt vandreområde i et enestående landskab. Her er alt fra børnevenlige vandrestier til klipper for erfarne klatrere. Flere steder i landet koger undergrunden yderligere med mineralholdigt vand, som udnyttes på kursteder, der bestemt også er et besøg værd, når I tager på ferie i sommerhus.

De mest populære feriedestinationer i Tjekkiet

Størstedelen af feriegæsterne i Tjekkiet søger mod hovedstaden Prag, hvilket ikke undrer. I prag er der meget at se og opleve og byen er i virkeligheden en ferie værd i sig selv. Paradisiske Bøhmen, der befinder sig nordøst for Prag, tiltrækker også mange gæster bl.a. grundet sin skønne natur og store bjerge. Lejer I en feriebolig eller ferelejlighed i Bøhmen, kan I se frem til naturskønne oplevelser enten med vandre- eller skistøvler på føderne. Skal ferien stå på kurophold og spa? Så skal I leje et feriehus omkring Karlsbad, der ligger i den vestlige af Bøhmen i regionen Karlovy Vary. I kan også leje et feriehus i Mæhren (Moravia), der inviterer til en mangfoldig familieferie. Ligemeget hvor I vælger at leje sommerhus, vil I være omgivet af smuk natur og charmerende tjekkiske landsbyer, samt et væld af seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

Ferie i Prag

Ferielejligheder i Prag

I Prag er der meget at se, så en enkelt overnatning er sikkert ikke nok for at få det hele med. Det siges at enhver der nogensinde har besøgt Prag, ikke helt kan slippe byen igen, og mange kommer også tilbage igen og igen. NOVASOL udlejer flere ferielejligheder i Prag, mange af dem i kort afstand fra byens centrum. Byen består af fem forskellige kvarterer: Staré Mesto, Malá Strana, Nové Mesto, Josefov og Hradcany. I byen kan I blandt mange andre seværdigheder og attraktioner se Karlsbroen, Prags Borg, Den Gamle Rådhusplads, Loreta, Troja, Obecní Dúm (Folkets Hus), samt særprægne ved hvert kvarter. Mange vælger at kombinere en ferie med både ophold i den smukke natur og et par dage i Prag. En miniferie til Prag er også et hit og mange lejligheder tilbyder derfor også ophold på 3, 4 eller 5 dage. Hvis I vælger at leje et feriehus i Mæhren (Moravia), kan I tage en tur til Brno, som er Tjekkiets andenstørste by, der også byder på en masse oplevelser.

Vinterferie i Tjekkiet

Tjekkiet er et paradis for vintersportsentusiaster. Uanset om I ønsker at løbe langrend eller få fart på skiene, er det muligt i Tjekkiet. I finder også flere familievenlige skisportssteder, hvor der er børnevenlige pister og aktiviteter. I Tjekkiet er det ikke kun i området Riesengebirge der tilbydes masser af sne, men bl.a. også Erzgebirge, Böhmerwald og Jizera Bjergene er ideelle resorts, hvis I vil opleve vintervejret med velbehag. Tjekkerne har indenfor de seneste årtier bygget store skisportsområder med moderniserede faciliteter såsom nye liftsystemer, så I kan glæde jer til en skiferie i topklasse. Man kan ikke rigtig sammenligne skiområderne i Tjekkiet med de velkendte skisportssteder i Alperne, da landet bare ikke har høje nok bjerge. Derfor er en skiferie i Tjekkiet oplagt for jer, der kræver lidt færre pistkilometer, f.eks. på ferie med børnene. Det gode ved at tage på skiferie her, er at man får meget mere for pengene, da Tjekkiet stadig er et forholdsvist billigt land. Dette gælder også på restauranter og barer rundt omkring i landet.

Skiferie Tjekkiet

Sommerferie i et feriehus i Tjekkiet

Tjekkiet er et grønt og frodigt land, men grundet at det er en indlandsstat, varierer temperaturene meget mellem sommer og vinter. Om sommeren er temperaturene over de 20 grader om dagen, men chancen for regn er også relativt høj. I de varme sommermåneder byder landet især på en aktiv familieferie f.eks. i bjergområderne eller en oplevelsesrig ferie i storbyerne. Den skønne natur overvælder de fleste, når man står på en bjergtop med en pragtfuld panorama udsigt. Yderligere har Tjekkiet meget afvekslende fiskemuligheder blandt de mange store søer, floder og mindre vandløb. Fiskeri i Tjekkiet kræver en fisketilladelse, som kan købes hos de lokale myndigheder. Om sommeren kan I opleve alt hvad Tjekkiet har at byde på af kulturelle, historiske og naturlige seværdigheder. Lej et feirehus eller en ferielejlighed og få den perfekte base til jeres sommerferie.

Spaophold med et feriehus i Tjekkiet

Kilderne i Tjekkiet sige at have en helbredende effekt, hvorfor landets spa-traditioner længe har tiltrukket gæster fra nær og fjern. Her er der især fokus på kroppens sundhed og hvile, samt helende effekter på eksempelvist vægttab, smerter og diabetes. Karlovy Vary er en af de mest kendte og traditionelle kurbyer i verden og den har et eksklusivt præg om sig, hvilket giver anledning til bl.a. mange nyrige russere. Man kan vælge alt fra traditionelle spabade til kure med radioaktivt og mineralrigt vand fra undergrunden. At leje et sommerhus i nærheden giver jer muligheden for at komme helt ned i gear og få nogle eksklusive oplevelser med hjem. Nær Karlovy Vary ligger en række andre helbredende kilder i bl.a. Marianske Lazne og Frantiskovy Lazne, som bestemt også er et besøg værd.

Feriehus Tjekkiet

Privat ferieboliger med pool

De mange ferieboliger i Tjekkiet er alle privatejede, så når I vælger at holde ferie i en af disse, vil I komme til at bo i unikke boliger, præget af den enkelte ejers smag. I vil også kunne holde en god ferie i helt private omgivelser, hvor I kan holde lige præcis den ferie i drømmer om. En daseferie ved poolkanten er bestemt også muligt i Tjekkiet, hvor sommerens temperature er oplagte til afslapning i solen. Lej et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter, f.eks. med egen udendørs eller indendørs pool, spa eller panorama udsigt over det skønne landskab. I kan også vælge den klassiske løsning med et enkelt feriehus, hvor der er fokus på samværet og de hyggelige stunder. I mange af feriehusene i Tjekkiet er det muligt at medbringe sin hund. For at se disse huse, kan i kigge efter husdyrvenlige ferieboliger - det koster ikke mere at medbringe sin hund. Uanset hvor og hvornår I vil leje en feriebolig, er vi sikre på at I kan finde en løsning, der passer jeres krav og forventninger.

Feriehuse for par i Tjekkiet

I Tjekkiet finder du masser af hyggelige og romantiske sommerhuse samt hytter, omgivet af fantastisk natur og nær oplevelser som spa og wellness, der er idelle for parferie. Vores mange sommerhuse i Tjekkiet danner en fantastisk ramme om en romantisk ferie for to. Her kan i nyde hinanden og et glas vin foran brændeovnen, mens i kigger ud i den fantastiske natur. Om dagen kan i gå på opdagelse i Tjekkiets mange muligheder så som at vandre i bjergene, tage cykelture eller forkæle jer selv med en wellness-tur. Vores sommerhuse i Tjekkiet er perfekt til en uges ferie eller et kortere weekendophold for to, hvor i kan slappe af og genoplade batterierne langt væk fra en travl hverdag. Vi ser frem til at give jer to en dejlig og romantisk ferie i et af vores mange feriehuse i Europa.

Ferie Tjekkiet

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Tjekkiet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk. NOVASOL Sommerhusudlejning har udlejet ferieboliger siden 1968, og er i dag Europas største udlejningsbureau.