search

Feriehuse i Södermanland

Nyd den svenske sommer i et sommerhus i Södermanland. Med udgangspunkt fra jeres private feriehus eller hytte i Södermanland, får I en varieret ferie med både afslapning og spændende aktiviteter. NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i mellemsverige med feriehuse, hytter og sommerhuse i alle størrelser og prisklasser.

Södermanland er beliggende i det østlige Svealand, som byder på mange smukke søer, dejlige byer og en smuk kyststrækning. Vil I gerne holde ferie i Södermanland, kan I for eksempel leje en af NOVASOLs ferieboliger i Malmköping, Strangnas, Trosa eller Oxelösund.

Svensk hytte ved sø

Oplevelser i Södermanland

Der er mange grunde til at leje en feriebolig i Södermanland. Fra jeres feriehus kan I vandre på en af de mange gode vandrestier, som der b.la. er omkring Strangnas. I kan leje en kano og sejle ud på en af søerne eller bygge en tømmerflåde - det er en super god aktivitet for mor, far og de lidt større børn. Prøv lystfiskeri, ridning på islandske heste eller golf. Når I lejer et feriehus i Södermanland, får I natruligvis også mange muligheder for at stresse af, læse en længe ventet bog i skyggen og tilbringe tid med familien.

En anden fordel ved at leje et feriehus i Södermanland er, at I aldrig behøver at kede jer. Tag på en udflugt til Flen og oplev det smukke, nostalgiske museumsmiljø fra 1900-tallet, tag på tur med den smukke vintage sporvogn i Malmköping eller tage en tur til Trosa for at opleve den smukke by og Tullgarn Slot. I Södermanland får børnene bestemt også en sjov ferie. Tager I på en kort køretur, finder I Parken Zoo i Eskilstuna med en zoologisk have og forlystelser.

Ferie i Sverige

Som I kan se, så behøver I ikke tage langt væk fra Danmark, for at få en fantastisk ferie. Ved at leje et feriehus i Södermanland, kan I opleve både natur og byliv. NOVASOL har et stort udvalg af feriehuse i Sverige til leje, både til sommer og vinterferien. Mange vælger også Sverige som mål for en forlænget weekendtur med hele familien. Har I spørgsmål til en ferie i Sverige eller vil I gerne guides hen mod det helt rigtige feriehus, så tøv ikke med at kontakte os. NOVASOL Feriehusudlejning har eget kontor og egne medarbejdere i hele Sverige, så vi vil altid gerne hjælpe med jeres spørgsmål.

Hvid hus ved den svenske skærgård