Feriehuse på Gotland

Leder du efter fornøjelser til din ferie og kvalitets sommerhusudlejning i Sverige?  Udvælg et af vores lækkre feriehuse på Gotland – vi har et velproportioneret udvalg af fristende feriehuse, der leverer en god stemning og ferieidyl. NOVASOL har det bedste udvalg, så I får netop det mål af luksus I har brug for, samt den bredeste geografiske dækning i Sverige!

Ferie på Gotland

Feriehuse på Gotland

Når vi taler om sommerhusudlejning i Sverige er NOVASOL den bedste løsning til din ferie på Gotland. Hos os finder du et stort og varieret udvalg af lækre feriehuse på Gotland, og det står dig frit for at vælge hvor meget ekstra luksus, du gerne vil have med. Vi leverer med stor glæde både det store luksus udtræk og den mere enkle model. Men fælles for alle vores feriehuse på Gotland er at kvaliteten er i topklasse. Sveriges største og mest populære ø Gotland kaldes for 'oplevelsesøen' - Ikke mindst på grund af den smukke natur, de livlige badestrande, den ældgamle historie og den levende kultur.

Gotland befinder sig 90 km fra fastlandet. Ferieøen er rig på fortidsminder - bl.a. 92 middelalderkirker - og historien er altid nærværende. Ikke mindst om sommeren i hovedbyen Visby med de gamle ruiner og krogede stræder, hvor historien bliver levende med ridderspil med riddere, heste, borgfrøkener, gøglere, mad og markeder. Føles den svenske ø bekendt for store og små, skyldes det måske, at filmene om Pippi Langstrømpe i sin tid blev optaget her. Og Pippis Villa Villekulla findes da også stadig i en stor temapark udenfor Visby.

Mange vælger år efter år at tilbringe deres ferie i et sommerhus på øen Gotland ved Østkysten, som de har lejet hos NOVASOL, og det er der gode grunde til. Med sommerhusudlejning hos NOVASOL kan I vælge mellem mange forskellige typer ferieboliger på dejlige Gotland. Vi tør godt at love, at vi også har et feriehus i Sydsverige, der passer til jeres ferie.

Vi er stolte over vores sommerhusudlejning på øen Gotland i Østersøen og er sikre på, at vi kan fornøje din ferie. Fordi din ferie fortjener det.

Feriehuse på Gotland