Ferie i Sydsverige

Drømmer i om en dejlig ferie i Sydsverige omgivet af smuk natur, havudsigt og ikke mindst masser af sjove oplevelser for hele familien? Så er NOVASOL det rigtige sted at kigge. Vi har massevis af skønne feriehuse i Sydsverige og uanset om i drømmer om sommerhuse med pool eller en hyggelig hytte i naturen, har vi noget for jer! Med et sommerhus er i enormt fleksible på jeres ferie og har fri mulighed til at gøre som i vil. I bestemmer selv hvornår der er aftensmad, hvad i vil se og der er intet fastlagt program. Drømmer i om ferie i Sydsverige eller et andet sted i Sverige - så lej feriehus hos NOVASOL. Vores udvalg er stort, men Sverige er en populær destination med stor efterspørgsel på sommerhuse og hytter, så book jeres hus allerede i dag!

Ferieboliger i Sverige

Natur og aktiviteter i Sydsverige

Sydsverige er kendt verden over for sin utroligt smukke natur samt for de mange fantastiske storbyer der eksempelvis findes i Skåne, Halland, Blekinge og Småland, og hver især bugner af seværdigheder. De fleste turister der lejer sommerhuse og hytter i sverige, tager derop for at hente oplevelser i naturen. Den varierede natur i Sverige er enestående og der findes ikke mage i lille Danmark. Her kan i gå på oplevelse i de dybe skove, bestige høje bjerge, sejle på eller bade i glitrende søer og ikke mindst betage de mange smukke blomsterenge. Over alt i regionen findes fremragende fiskesteder, badepladser, strande, vandre- og cykelstier, muligheder for kanosejlads, elgsafari og skiløb flere steder om vinteren.

Oplevelser i Sydsverige

Seværdigheder på ferien i Sydsverige

Seværdighederne og oplevelserne står i kø når I holder ferie i Sydsverige. Her er sjældent kedeligt og der er oplevelser at hente for hele familien, store som små og også for de aller mindste. Holder I ferie med børn kan i for eksempel tage i Astrid Lindgrens Verden, en eventyrpark som tager udgangspunkt i Astrid Lingrens mange børnefortællinger og universer. Her kan børnene opleve Pippe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter i egen person, prøve sjove forlystelser og se masser af shows. En tur i cowboy-landet High Chaparral er også en sikker vinder for de lidt ældre børn. Her går man ind i en tidslomme og befinder sig midt i Det Vilde Vesten. I High Charparral kan man lege cowboy og indianere, køre med damptog, der bliver røvet af vilde cowboys, se show med heste og meget meget mere. Vil i være mere kulturelle kan i besøge de smukke slotte som Bäckaskog slot og Bosjökloster, der hver især med deres smukke slotsparker er en oplevelse hver. Er i til shoppoing på jeres ferie i Sydsverige kan i besøge de famøse glaskunstnere som Kosta Boda og mange af de andre i Glasriket. I kan ligeledes besøge nogle af de mange store shoppingcentre som Emporia shoppingcenter i Malmø eller Ullared i Gekås. Der er nok at tage sig til på en ferie i Sverige. Bestil jeres sommerhus allerede i dag for at få netop det hus, der passer til jeres familie!

Sjov ferie i Sverige