Ferie i Sverige

D
| Redaktør
(Først publiceret )

De fleste svenskere ferierer ofte et par uger om året i deres eget hjemland. I Sverige siger man: Først gennem livet i Moder natur finder vi vår indre ro igen. Sandet på strandene og klippekysterne, tusindvis af fiskesøer, store skove, fjeldene, håndværks- og indkøbsområder, helleristningskultur og vilde dyr som elge, ulve og bjørne. Alt dette og mere til, har i mange år tiltrukket gæster fra nær og fjern. Vi danskere opsøger stadig skønheden, naturen, kulturen og den store variation, som findes i vores naboland mod øst. Lej et af vores skønne sommerhuse i Sverige og få en dejlig ferie for hele familien, fuld af oplevelser. NOVASOL Feriehusudlejning har egne kontorer i Sverige og vi kan derfor altid hjælpe jer godt p åvej, mod det helt rette feriehus i det område, hvor I gerne vil holde ferie i Sverige. 

Feriehuse i Sverige

Noget at lave på sommerhusferie i Sverige

Gå i Niels Holgersons fodspor eller opdag dine egne hemmelige bærområder i skoven. Ønsker du en ferie med mange udflugter samt meget afveksling og variation, eller søger du ganske enkelt harmonien og roen ? Et feriehus i Sverige vil uanset hvad, kunne tilfredsstille dine feriebehov. I kan for eksempel tage på en hyggelig spadsertur gennem shoppinggaden i Borås og Ullared eller besøg Smålands glassrike som byder på sin verdenskendte håndværkskunst til yderst favorable priser.

Aktiv ferie i Sverige

Oplev smuk natur på jeres ferie i Sverige

Sandstrandene på Öland, i Skåne og i Halland, klipperne i Bohuslän, de eventyrlige skærgårde langs østkysten rundt om Stockholm, fjeldene i nord, de vidunderlige Østersø-øer Öland og Gotland - Sveriges landskab er så varieret at det absolut har noget at tilbyde for enhver smag. Den svenske natur er enestående og rundt omkring i hele landet, ligger der mange forlystelses- og dyreparker, som byder på forskelligartede oplevelser: Skansen, Liseberg, Kolmården, Skara Sommerland, Tomteland, Havets Hus, Astrid Lindgrens Verden, High Chaparall, Nordens Ark og mange flere - allesammen attraktioner og seværdigheder som ikke kun svenskene selv forbinder med ferie, sjov og afveksling. Sverige er om sommeren mere end bare sol og badeture. I Sverige findes der altid, uafhængig af vejret, noget som du og din familie kan opleve og udforske nærmere. Fra et NOVASOLs mange fantastiske hytter i Sverige er i altid tæt på både oplevelser og natur!

Ferie i Sverige