Attraktioner i Blekinge

Holder man ferie i Blekinge, er der nogle oplevelser, man bare ikke må gå glip af! Her har vi prøvet at samle nogle af de vigtigste attraktioner som man ikke må snyde sig selv for, når man holder ferie i Blekinge.

I Eringsboda ligger den populære ”Blomstergården”, der er en slags skulpturpark. Områdets yngste gæster kan glæde sig til et minizoo og de lidt ældre oplevelsesparken Törnrosas Äventyrspark. Eriksberg, en af Blekinges perler, tilbyder et af Nordeuropas største indhegnede naturreservater, hvor man bl.a. finder rådyr og elge.

Karlskrona er af UNESCO udnævnt til verdenskulturarv pga. det 300 år gamle velbevarede militæranlæg. På ens ferie i Sydsverige må man bare besøge oplevelsescenteret Kreativum i Karlshamn, der har aktiviteter for alle aldre.

I Ronneby, en af Sveriges ældste byer, er brøndparken blevet udnævnt til en af landets flotteste, og hver søndag fra april til oktober bliver der holdt loppemarked i den smukke park. Ronneby er også en fantastisk attraktion i sig selv - det ville være en skam, hvis man ikke giver sig selv tid til at slentre gennem byen og især det hyggelige kvarter Bergslagen med gamle huse fra 1700-tallet er et "must see" i Ronneby.

Ferie i Sverige

Flere aktiviteter og seværdigheder i Blekinge

  • Bil- og køretøjsmuseet Olofström
  • Fiskerimuseet i Hällevik
  • Marinemuseet i Karlskrona
  • Kulturcentrum Ronneby med udstillinger om grafik og design
  • Fæstningsøen Kastellet i Karlshamn
  • Admiralskirken Ulrica Pia med Gubben Rosenbom i Karlskrona

Fra jeres feriehus  eller hytte kan INemt tage ud og udforske området og de mange attraktioner. Hos NOVASOL finder I sommerhuse i hele Sverige og vi hjælper jer gerne på vej, mod rette feriebolig for jer. 

Familieferie i Sverige