Attraktioner og aktiviteter i Valencia og Murcia

I regionerne Valencia og Murcia fascineres I af de lange kyster, vidunderlige strande og imponerende bugter. Udover sommer, sol, strand og hav, findes der, i lighed med resten af Spanien, naturligvis også mange andre ting at se og opleve i de to regioner som bærer på en stor historisk og kulturell arv.

Fortiden genoplives i de historiske byer og bygningsværker, på festivaler og i parker. Nedenfor finder du et lille udvalg af de mange strande samt diverse attraktioner, seværdigheder og arrangementer. I disse to områder, kan I se frem til mange alsidige og unikke oplevelser, som vil gøre jeres ferie i Spanien ekstra spændende. 

Ferie Murcia

Strande nær jeres feriebolig 

 • San Juan - Playa de San Juan-Condomina (Alicante - Valencia): 7 km med fint, gult sand og klart, rent vand, har givet denne strand udmærkelsen "det blå flag". Standen byder på gode faciliteter og bl.a. volleyballnet, legepladser og udlejning af vandcykler.
 • Saladar - Alicante (Valencia): Selve stranden er omkranset af en strandpromenade som er oplagt til gåture. Sandet er finkornet og gult, mens vandet er præget af moderate bølger og tildelt det blå flag for sin gode badevandskvalitet.
 • Cala Lobella - Benissa (Valencia): Denne strand med kiselsten, ligger inde i en stor, afskærmet bugt med en stejl kyst og kan dermed kun nås via en 700 m lang gangsti. Herfra kan man se helt til klippen Peñón.
 • Cala Baeza - El Campello - Venta Lanuza (Alicante - Valencia): Gylden sandstrand med få bølger inde i en mellomstor bugt med små klipper og buske.
 • Calabardina - Calabardina (Murcia): En mindre, meget familievenlig strand med vulkansk sand. Strandpromenaden er bevokset af palmer og lader det blå flag vaje som symbol på rent badevand.
 • El Mojón - San Pedro del Pinatar (Murcia): Denne lille kiselstensstrand med få bølger, befinder sig tæt på en mindre klippe som er kendt under navnet Cabezo del Mojón.
 • La Puntica (Lo Pagan) - Lo Pagán (Murcia): En ca. 500 m lang sportsstrand som er meget populær blandt surfere, sejlere og kajakroere mv. Over sandet af vulkansten vajer det blå flag, mens stranden selv byder på gode faciliteter.
 • Bolnuevo - Bolnuevo (Murcia): En mere end 1,5 km lang strand af kiselsten med relativt få bølger. Stranden byder på gode faciliteter og har gode parkeringsmuligheder.
 • Percheles - Mazarrón (Murcia): Fint vulkansk sand dækker denne nærmest perfekte strand, som med sine 300 m ikke er blandt de længste, men med sin form og sit palmesus ganske enkelt er blandt de lækreste strande.

Festivaler i Valencia og Murcia 

Regionen byder på et farverigt festivalprogram med en stor mangfoldighed.

 • I august løber musik- og kunstfestivalen "BRAM" af stablen. Teater-, danse- og musikentusiaster, bør ikke gå glip af festivalen "Sagunt a Escena" hvis muligheden byder sig. Gadekunstnere optræder under "Valencia Escena Oberta", mens unge instruktører viser deres værker under den internationale biograffestival "Cinema Jove".
 • Hver sommer (sidste halvdel af juli) siden 1995 arrangeres "Den internationale festival for pop- og rockmusik" i Benicàssim. Her optræder store kunstnere og grupper fra både Spanien og resten af verden. Udover musikken, finder også danse- og teaterarrangementer sted, og der gives også plads ftil yderligere kunstnere som f.eks. billedhuggere.
Oplevelser Spanien

Spændende attraktioner til jeres ferie i Valencia og Murcia

Når det er tid til, at komme lidt rundt i området og få nogle nye og spændende ferieoplevelser i rygsækken, så kan I glæde jer over et bredt udvalg af seværdigheder og attraktioner nær jeres feriebolig i Valencia

Jardines de Viveros

Disse haver er året rundt arena for mange forskellie arrangementer. Under "Feria de Julio" gives koncerter på stedets "Esplanade", og om foråret finder diverse andre kulturarrangementer som f.eks. en bogmesse sted her. Haverne byder på et pulserende liv helt fra foråret og til langt ind i efteråret. Man sidder i de talrige lokaler og restauranterne, mens man nyder det milde klima og det gode, lokale køkken.

Parque Gulliver- børnenes land

I børnelandet "Parque Gulliver" bliver man lille igen. Parken er lavet ud fra mønster historierne om "Gullivers rejser" og der findes bl.a. en kæmpe som man kan glide ned fra, et gigantisk skakspil, skateboard- og rulleskøtjebaner og -pipes og meget mere. Parken ligger midt i Valencia og er omgivet af en skøn have. Gratis entré.

Zoo Valencia

Orangutanger, rovdyr i kattefamilien, giraffer, eksotiske fugle og adskillige andre dyrearter kan her betragtes på nært hold. Dyrehaven ligger i Jardines del Real - Jardines de Viveros.

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Kunstens og videnskabens by er anlagt i den udtørkede del af floden Río Turia og danner Valencias forskningscenter. Det består af Palau de les Arts Reina Sofía som er et gigantisk opera- og musikpalads med fire sale og et areal på 37.000 m², 3D-biografen L'Hemisfèric, et planetarium og et laserarium med en unik arkitektur, de grønne områder L'Umbracle, videnskabsmuseet Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, som også egner sig for børn over 8 år, samt Europas største akvarium L'Oceanogràfic. Parken er både en arkitektonisk og tematisk oplevelse!

Museo Arqueológico Provincial de Alicante (MARQ)

Det arkeologiske museum af provinsen Alicante (MARQ) gør det muligt at kigge på næsten 10.0000 års gamle historie. Fra den ældste prehistorie,gennem Iberske og Romerske tider til middelalderen blev alt omtalt i detaljer. De arkeologiske fund blev udstillet her. Museum har åben hele året(undtagen mandage).

Castillo de Peñíscola

Den romanske borg Peñíscola fra 1200-tallet, blev i sin tid bygget af tempelriddere over ruinerne af en gammel maurisk fæstning. I år 1411 lod datidens pave borgen ombygge til et palads med et pontifikatbibliotek. Siden 1931 har anlægget haft status som kunsthistorisk mindesmærke.

Golfresort Murcia

Feriehuse og lejligheder i Valencia og Murcia 

Er valget nu faldet på Valencia eller Murcia til jeres næste ferie, så kan I foruden de mange oplevelser, glæde jer over et bredt udvalg af feriehuse og lejligheder i begge områder. I Murcia kan I også leje både rækkehuse og ferielejligheder på flere rigtig gode golf-resorts. Disse resorts er helt perfekte til naturligvis en ferie fuld af golf, men også for familier, hvor ikke alle spiller golf. På de forskellige resorts er der swimmingpools og andre aktivieter som f.eks. tennis, som kan benyttes. I kan også nemt finde feriehuse med egen privat pool i begge områder samt gode ferielejligheder ofte tæt på havet og de gode strande. NOVASOL sommerhusudlejning er etableret med egne kontorer i Spanien, og vi har derfor ofte nye feriebolioger på programmet.