Klimaet på Mallorca

Der er ingen tvivl om, at en af hovedårsagerne til, at rigtig mange vælger at holde ferie i Spanien er det dejlige klima. Den spanske sol giver varme og velvære for både krop og sjæl, som kan være tiltrængt, når man til daglig bor i de mere kolde dele af verden. Mallorca er bestemt også at finde på hitlisten over populære feriedestinationer i Spanien og her kan I bestemt også nyde det dejlige spanske klima. På de andre Baleariske øer - Menorca og Ibiza kan der også lejes feriehuse og lejligheder via NOVASOL. 

Strand Mallorca

Lej feriehus på Mallorca og nyd klimaet 

På Mallorca er der oftest et meget moderat middelhavsklima, der gør øen til et godt rejsemål hele året rundt. I de ikke alt for hede sommermåneder regner det næsten ikke, men fra september til april kan der forekomme længerevarende byger. Dog skinner så solen allerede igen den næste dag. I vintermånederne kan det blive koldt og fugtigt, og også om foråret må man forvente regn. Tidligere var særligt sommermånederne juni-august meget efterspurgte, men efterhånden bliver det varme forår/forsommer (april-maj) eller efterårsmånederne (september-oktober) stadigt mere populære. Sæsonen er lang for strandgæster, kulturelskere og vandrelystne, for det er stadigt varmt og solrigt ind i november måned.

På Mallorca fungerer de nordlige og nordvestlige bjergkæder som vejrbarrierer, og således falder der i nord og vest på årsbasis større nedbørsmængder end i syd og øst (særligt om vinteren) Gennemsnitstemperaturerne på Mallorca ligger mellem 14 C i januar og 29 C i august. Vandtemperaturerne i det åbne hav ligger mellem 14 grader i januar og 25 grader i sommermånederne.

Ferie på Mallorca nær strand

Badeferie på Mallorca 

Når nu både luft - og vandtemperaturen er så behagelig på Mallorca, er det jo helt oplagt at aflægge en eller flere af de gode strande på Mallorca et visit. Der er flere forskellige typer af strande,hvor I kan brede badehåndklædet ud. Der er også flere små bugte, som ofte er mindre fyldte end de større strande og hvor, I samtidig, kan opleve den flotte natur som også findes på Mallorca. Vandsport er også et hit på Mallorca og I kan både surfe, dykke og sejle flere steder på øen. 

Mange af de ferieboliger der udlejes på Mallorca ligger tæt på strand og hav. Fra visse af boligerne kan I også nyde de skønneste udsigter over havet fra f.eks. terrassen. Og I vil uden tvivl komme til at tilbringe mange timer på feriehusets terrasse eller i haven, mens I er på ferie. Her kan I finde plads og ro til hvile og afslapning, inden I tager på den næste tur rundt på øen. 

Feriehuse med pool på Mallorca

En anden slags badeferie kan I få ved at leje et feriehus med pool på Mallorca. Der er rigtig mange feriehuse i Sydeuropa som tilbyder ekstra luksus i form af en privat pool. De private pools står til fri afbenyttelse hele ferien og giver alle vandglade timevis af sjov og god motion. De varme middagstimer, hvor solen står højt på himlen, bliver også straks mere tålelige, med muligheden for en afkølende dukkert. Flere ferelejligheder tilbyder også adgang til en fælles pool, som I kan benytte når I vil i løbet af ferien. Poolen deles med andre feriegæster, og her er det oplagt at ungerne finder nye legekammerater og forældrene kan slappe lidt mere af på solvognen ved poolkanten. Uanset hvilken type pool, så ved vi, at vores feriegæster synes, at 'Pool er Cool'.   Tag et kig på de mange sommerhuse med pool i spanien som NOVASOL Feriehusudlejning har på programmet og glæd jer til en skøn badeferie. 

Badeferie Mallorca