Ferie i Can Picafort - Mallorca

NOVASOL lejer sommerhuse ud til ferieglade gæster i hele Spanien - Can Picafort på nordøstkysten af Mallorca er et af vores mange skønne feriemål, hvor I kan holde ferie i helt private rammer i jeres feriebolig. En ferie i Spanien står på manges ønskeliste og derfor vil I også se, at der er et meget forskelligartet udbud af ferieboliger. Det gør sig bestemt også gældende for udvalget af ferieboliger på Mallorca, som nok altid vil være blandt de mest elskede spanske øer. 

Feriehus pool Can Picafort

Sommerhus i Can Picafort

Can Picafort på Mallorcas nordøstlige kyst er stedet for dig, der vil det gode liv med himmel, hav, sand, strand og by. Med sin beliggenhed lige ud til Alcudia-bugten er byen velsignet med den skønneste badestrand, hvilket har gjort den til et yderst attraktivt feriemål.

Nordøstkysten af Mallorca er et dejlig område med de mest fantastiske strande, der indbyder til solbadning, strandliv og vandsport. I selve byen Can Picafort er der gode shoppingmuligheder, hyggelige barer og fine restauranter med traditionelle mallorcanske retter. Her har du med andre ord alle ingredienserne til en god ferie lige inden for rækkevidde.

Ferie Spanien

Udlejning af feriehuse i Spanien

Can Picafort er blot et af de mange spændende steder, I kan leje sommerhuse med NOVASOL. Vi har ferieboliger over hele Spanien - og i en lang række andre skønne lande. Se vores store udvalg på nettet, hvor I nemt og hurtigt kan klikke jer frem til netop den bolig, der passer jer, både i størrelse, beliggenhed og indretning. Vi har noget for enhver smag.Bylejlighed, villa eller landhus - I bestemmer selv, hvordan I vil bo, når I rejser med NOVASOL Feriehusudlejning til sydens sol. .