Attraktioner på Lanzarote

Vælger I at holde ferie på Lanzarote, så er der mange forskellige oplevelser i vente. I skal naturligvis også give jer tid til, at nyde det dejlige klima, som er en af de væstenlige grunde til, at vi er så mange der vælger Spanien som rejsemål - år efter år. 

Museo-Fundación César Manrique på Lanzarote

Museet og stiftelsen César Manrique, blev grundlagt til ære for César Manrique som døde i 1992. Det er takket være César Manrique at Lanzarote i det store og hele er forblevet en uforlignelig, fortryllende, rolig og afslappende ø. Museets mål er at opretholde, udforske og videreformidle Manriques værk samt at fremme den kunstneriske aktivitet som lever i en gensidig pagt med de naturlige omgivelser. Museet holder åbent året rundt.

Cueva de los Verdes på Lanzarote

Hulen Los Verdes opstod som følge af vulkanen Monte de La Coronas udbrud. I grotten, som befinder sig i Haría på Lanzarote, kan de besøgende foretage en ca. 2 km lang rundtur. Hulen er åben året rundt.

Cueva de los Jameos del Agua

Dette er en forhistorisk hule som rummer en naturlig sø i midten. Søen på sin side er forbundet med havet og huser den yderst sjældne, endemiske krebsedyrart Jameitos. Her arrangeres regelmæssigt folklorekoncerter, og undertiden fylder også førsteklasses orkestre hulens indre med nydelige toner.

Castillo San José i Arrecife

På borgen udstilles moderne kunst med værk af bl.a. Picasso, Miró, Chillida og Tàpies. Derudover arrangeres her regelmæssigt klassiske koncerter. Borganlægget blev bygget af kong Carlos III som en forsvarsfæstning midt i Naos-bugten.

Castillo de San Gabriel i Arrecife

Også borgen San Gabriel blev oprindeligt bygget som forsvarsanlæg. Fæstningen blev opført i det 16. århundrede, for at beskytte mod piratangreb. Borganlægget har fået status som bevaringsværdigt og huser i dag et astronomisk observatorium og et arkæologisk museum.

Dejligt mad på Lanzarote... det betaler sig

Du behøver ikke at kunne lide fisk, men det er absolut en fordel når du ferierer på Lanzarote, for den dryppende ferske atlanterhavsfisk er en fryd for ganen, uanset om den så nydes grillet, kogt eller stegt i smør med den særlige papas og mojo-sauce samt en frisk salat ved siden af.

Også forskellige slags kød (okse, svin, lam, kanin etc.) er her en delikatesse. Nyd f.eks. den typisk kanariske vin til maden. Til børn bydes naturligvis også på bl.a. pommes frites, spaghetti og pizza.

Her skulle være lidt forskellige at vælge mellem, alt efter hvilen ferie I søger. Så er det bare at få valgt en af feriehusene hos NOVASOL og ferien på Lanzarote begynder at tage form.