search

Feriehuse i Trnava

Hold ferie i Trnava. Feriedestinationen som blandt andet byder på byen af samme navn, masser af smuk natur og et væld af gode oplevelser for hele familien. Trnava befinder sig små 50 kilometer nordøst for hovedstaden Bratislava, langs den brusende flod Trnavka, hvor der er rige muligheder for at bade eller fiske. Tag på opdagelse i den historiske by Trnava, med en velbevaret bymidte, forsvarsværker og en tilhørende bymur, hvor I kan tage jer en gåtur. Trnava er i folkemunde kendt som “Lille Rom”, et tilnavn, der er kommet som følge af de mange katolske kirker, som står opført i byen. Ønsker I jer en ferie i et billigt men smukt ferieland, så kunne et feriehus i Trnava være en oplagt mulig for jeres familie!

Ferie i Slovakiet

Attraktioner og seværdigheder i Trnava

Hvis I har lejet et feriehus i Trnava, kommer i ikke udenom besøge de mange attraktioner og seværdigheder som selve byen gemmer på. Som nævnt er byens midte et yndet turistmål. Her kan man blandt andet se store og velbevarede gotiske bygninger som St. Nicholas Kirken eller St. Helena Kirken, der begge blev opført i Middelalderen. På ferien i Trnava bør I heller ikke snyde jer selv for en tur langs eller på den gamle bymur, der blev bygget i 13. Århundrede som et værn mod fjender. I Trnava kan I også se det flotte bytårn, som giver et flot panoramisk vú over byen og den omkringliggende natur. Som alle andre storbyer i Europa vil man på en ferie i Trnava have rig mulighed for at besøge spændende restauranter med lokale retter, sætte sig på en hyggelig fortovscafe og nyde atmosfæren på et af byens mange flotte torve eller gå shop-amok i byens gågade, hvor man finder et hav af butikker med alt fra designertøj til lokale specialiteter.

Ferie i Trnava

Opleveser i naturen fra feriehuset i Trnava

En ferie i Slovakiet vil altid byde på masser af flot natur – ideelt for de feriegæster som ynder at holde en lettere aktiv ferie. I Trnva er der nemlig gode muligheder for at vandre på de adskillige afmærkede ruter, som findes i National parker, i bjergene eller langs de mange floder som findes i regionen. Det er også muligt at cykle på mountain bike, prøver kræfter med river rafting eller klatre på de mange stejle bjergsider. En oplagt mulighed til jeres ferie i Trnava vil være at besøge det store beskyttede naturområde Malé Karpaty, som er en del en større bjergkæde. Her vil I kunne se smukke dale, klippeformationer og ikke mindst gå på opdagelse i de mange huler, som findes i Trnava. Vi anbefaler stærkt at man tager en guide med på en sådan tur! Den mest populære klippehule er Driny hulen, der ligger tæt på slottet Smolenicky zámok. I hulen kan man se drypsten og tage en tur på 450m ind i hulen med guide.

Ferie i Slovakiet

Tips, Tricks og Gastronomi på ferien i Slovakiet

Et godt tip til ferien i Trnava regionen er at besøge det lavtliggende sumpområde Záhorie. Her kan i opleve store fyrskove, hvor der gror en lang række vilde svampe. Området er rigt på flora og fauna, hvilket let ses, hvis man slår et smut forbi floden Morava. Her kan I bade i floden, se på de mange insekter, sommergugle og firben, plukke svampe eller sætte jer på et tæppe og nyde en medbragt frokost. Slovakiet er kendt rundt omkring i verden for deres mange fine øl og vine. På jeres tur gennem landet er det derfor oplagt at finde en lokal vingård og deltage i en vinsmagning. Ønsker I jer en spændende ferie i Slovakiet, fyldt med oplevelser for hele familien? Så book jeres næste feriehus i Trnava allerede i dag med NOVASOL feriehusudlejning

Ferie i Slovakiet