search

Feriehuse i Nitra

Tag hele familien med på sommerhusferie i Nitra, hvor der venter jer et hav af attraktioner og seværdigheder. Midt i et af Slovakiets smukkeste naturområder finder man Nitra, landets ældste by, som bestemt er et besøg værd. Allerede når I ankommer vil I ligge mærke til den enestående natur, som kan opleves. Således ligger byen smukt flankeret af floden af samme navn, for foden af bjerget Zobor. På jeres vej gennem landskabet vil I kunne opleve historiens vingesus, når storslåede slotte, borge og kirker tårner sig op i horisonten. En ferie i Nitra vil kunne tilbyde jer flotte seværdigheder, gode vine, lækker gastronomi, smuk natur hvor I kan være aktive og ikke mindst storbystemning. Drømmer I om en familieferie i det ofte oversete ferieland Slovakiet, så kunne et feriehus i Nitra være en oplagt mulighed til jeres næste ferie!

Ferie i Nitra

Gå på opdagelse i feriebyen Nitra

Lej et feriehus i Nitra og gå på opdagelse i byen, som med sine små 80.000 indbyggere er Slovakiets 5. største by. Byen er rig på kulturelle og historiske seværdigheder og faktisk kan byen dateres helt tilbage til det 5. århundrede. Med en ferielejlighed eller er feriehus i Nitra vil I være omgivet af sjove og spændende attraktioner for hele familien. Noget af det mest populære at se i Nitra er den gamle bydel, der er yderst velbevaret. På toppen af den gamle bydel finder man slottet Nitriansky hrad, hvorfra der er smuk udsigt over byen. Tag en guidet tur rundt eller udforsk den gamle bydel på egen hånd. Valget er jeres. På en ferie i Slovakiet må man heller ikke snyde sig selv for at se St Michael kirken, der ligger små 10 minutter udenfor byen i naturskønneomgivelser. Er man på ferie med børn er det oplagt at tage en tur i byens smukke botaniske have, der er relativt kendt inden for landets grænser. Som andre europæiske storbyer tilbyder Nitra et livligt cafe og restaurantmiljø, hvori man som feriegæst kan sætte sig og nyde lækre lokale specialiteter i form af mad, øl og vin. Der er også rigelig med muligheder for butikskiggeri langs byens shopping-gade - der er desuden også en svømmehal og en biograf.

Ferie i Slovakiet

Lej et feriehus omgivet af smuk natur

Slovakiet er et utroligt smukt land at rejse i. Uanset hvor man vender øjet hen, vil store skove, brusende floder, unikke klippeformationer, drypstenshuler, grønne bakketoppe og snedækkede bjergtinder billedskønt trone i horisonten. Dette faktum betyder også at det er ret populært at holde en aktiv ferie i Nitra, hvor vandring, cykling, rafting, ridning, klatring kanosejlads er i højsædet. Fra et lejet NOVASOL feriehus er man altid tæt på oplevelser i naturen og store nationalparker. I kan for eksempel tage et smut forbi parken Duchonka eller Topolcany.

Gode tips til jeres ferie

Som nævnt ligger byen for foden af det store bjerg Zobor. Derfor anbefaler vi at man på ferien tager en tur op på toppen af Zobor. Herfra kan I nyde den smukke udsigt over Nitra regionen og byen. Dette er en yderst populær vandrerute, og på jeres vej fra byen Nitra og til toppen vil I passere små kroer, hvor I kan prøvesmage lokale vine eller lokalt mad. Ønsker I en anderledes og billig ferie i Europa, så kunne et feriehus i Nitra være noget for jer. Book jeres feriehus i Slovakiet allerede i dag og få jer en fantastisk ferie for hele familien.

Ferie i Slovakiet