Attraktioner i Slovakiet

NOVASOL tilbyder ferieboliger i Slovakiet nær en række attraktioner, aktiviteter og arrangementer. Vi har samlet de største og mest kendte af dem, således at I nemt kan planlægge ferien hjemmefra. 

Ferie Slovakiet

Oplev spændende attraktioner fra en feriebolig i Slovakiet 

  • Middelalderborgen Spišský hrad ved byen Spišské Podhradie er det største borganlæg i Centraleuropa og har med rette fået plads på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvssteder.
  • Slottet Bojnický zámok i byen Bojnice er, med sin zoologiske have og flotte beliggenhed i bjergene Strážovské vrchy, Slovakiets vel nok smukkeste og mest romantiske slot og er vært for scener i flere eventyrfilm.
  • Aquapark Tatralandia ved byen Liptovský Mikuláš byder Slovakiets største vandland med utallige aktiviteter for både store og små, som f.eks. varme termalbade i 6 helårs- og 3 sommerbassiner og dertil en vidunderlig udsigt til de omkringliggende bjerge.
  • Bratislava er hovedstad i Slovakiet og har gennem de seneste års totalrenovering af bykernen, forvandlet sig fra en grim ælling til en smuk svane med hyggelige og afslappende caféer og flotte monumenter.
Oplevelser slovakiet

UNESCO oplevelser og ture i den slovakiske natur  

  • Vlkolínec er en landsby på UNESCOs Verdensarvliste som i kontrast til sin beliggenhed ved hovedfærdselsåren Europavei 77 til byen Ružomberok, er som en helt anden verden fra forgangne tider med sine eventyrlige træhuse og mennesker i gammeldags folkedragter.
  • Bådture på floden Váh med start i „Pltisko Barierova“, giver dig et enestående og ca. 1 time langt nydelsesskuespil af alle naturskønhederne i dette autentiske landskab.
  • Piešťany er et velkendt og malerisk kurbad fra det 19. århundrede, som helbreder reumatisme og bevægelsesproblemer.
  • Borgen Oravský hrad fra 1200-tallet troner monumentalt på en 112 m høj klippe over floden Orava og er en af de mest besøgte seværdigheder i Slovakiet.
  • Zemplínska šírava alias "det Slovakiske hav", er en meget stor sø (33 km², 11 km lang og 3,5 km bred) i den østlige del af Slovakiet og et ferieparadis i et af landets mest solrige områder med mange tropedage.
Feriehus Slovakiet

Feriehusudlejning i Slovakiet 

Har I fået lyst til at holde ferie i Slovakiet, så kan I hos NOVASOL Feriehusudlejning finder forskellige typer ferieboliger i hele landet. Ved at holde ferie med udgangspunkt fra en feriebolig, får I også mulighed for, at opleve den slovakiske arkitektur og indretning. Alle feriehuse og lejligheder er privatejede og derfor afspejler de den eneklte husejers stil. I en feriebolig vil jeres ferie få et ekstra lag af autensitet og give mulighed for, at møde de lokale.