search

Ferieboliger i Slovakiet

Slovakiet er et mangfoldigt land og byder på en autentisk og fortryllende natur, krystalklare søer, afslappende varme bade og ikke mindst utallige steder med forhistoriske spor. Slovakiet er også et land, hvor folkekunsten lever i bedste velgående stand og stadig udvikler sig. Slovakiets nordlige og midterste del, består af bjergkæden Karpaterne med Høje Tatra og Lille Tatra, Lille Fatra og Store Fatra samt Rudavy. Særligt i Tatrabjergene er landskabet meget alpeagtigt. I syd strækker landet sig ud til de ungarske lavsletter. De største floder i Slovakiet er Donau, Tisza, Váh, Morava og Hron. Landets højste bjerg hedder Gerlachovský štít (2.655 m.o.h.) og ligger i Høje Tatra. Vores tilbud spænder fra hyggelige sommerhuse i bjergene til luksus feriehuse f.eks. med privat pool, som I nemt kan leje med vores bedste prisgaranti.

Ferie i Slovakiet

Skøn natur nær jeres feriehus

Slovakiet er et alsidigt feriemål, der kan byde på alt fra uspoleret natur spækket med krystalklare søer til utallige steder, hvor historien tydeligt har sat sit præg. Det siges også at uanset hvor du graver et hul i jorden, er der boblende varme kilder under jorden. Dette har lagt grund for utallige spa- og kurbade som f.eks. Dudince, Pieštany, Rajecke Teplice, Bardejov, Sliač og Trencianske Teplice, der ligger spækket over hele landet. Lej et feriehus i det centrale Slovakiet og besøg de mange termiske bade. Slovakiet er også meget bjergrigt, hvorfra mange floder udspringer og flyder gennem landet. Slovakiet har syv nationalparker og er hjem til Europas største karstområde, Slovenský kras, med en række drybstenshuler, som er en af de fire områder i Slovakiet på UNESCOs verdensarvsliste. Sommeren er tør med temperaturer omkring 25 grader og vinteren kan være meget kold med masser sne, især på de høje bjerge, hvilket gør Slovakiet til en ideel skiferie destination.

Ferieboliger i Slovakiet til vinterferie

Ikke mange kender til Slovakiet som en vinterdestination, men landet byder idag på omkring 90 skisportssteder og det er et rigtigt godt og billigt rejsemål til skiferien. Langt de fleste af skisportsstederne er relativt små, men I vil også finde en række større ski resorts med moderne liftsystemer og rig mulighed for varieret alpint skiløb over og under trægrænsen. Der er særligt ét skisportssted i Slovakiet, som står frem. Tager I på skiferie i Slovakiet er Jasna et oplagt feriemål, hvor sneen ligger fra begyndelsen af november indtil maj. Dette er et topmoderne skiområde med højalpint skiløb, offpiste, skovskiløb og en række andre aktiviteter i nærområdet, som er særdeles børnevenligt. Der er 38 moderne lifter og 50 km pist i topklasse. Velka Raca er også et berømt skiområde blandt danskerne, men det er meget mindre end Jasna, dog stadig et spændende og udfordrende skisportssted! Lejer I et feriehus eller en ferielejlighed i det nordlige Slovakiet kan I nyde tilbuddet af de mange skisportssteder i området.

Vinterferie i Slovakiet

Sommerferie i Slovakiet

De Høje Tatra bjerge er et yndet feriemål i Slovakiet til både vinter- og sommerferie. Den højeste top er Gerlachovský Štít på 2655 m.o.h. og en vigtig højderyg, som er 26 km lang. Her finder I over 350 km afmærkede vandrestier i én stor nationalpark, hvilket gør området til paradis for aktive feriegæster, der ønsker en cykel- eller vandreferie. I vil komme forbi store vandfald, krystalklare bjergsøer og enestående udsigtspunkter. Efter en vandretur i bjergene kan I køle ned i et af de mange badelande, kurbade og badesøer, der ligger skønt mellem bjergene, hvilket bestemt vil være et hit hos børnene. Slovakiet har i over 500 år haft tradition for kurbade og wellness og I vil finde utallige varme kilder til enhver smag og pris. Lej en feriebolig i Øst-Slovakiet og nyd godt af de mange slovakiske termiske bade. Slovakiet har yderligere en spændende og mangfoldig historie, hvilket kan mærkes i de mange byer omkring i landet. I kan f.eks. tage en tur gennem Bratislava, Košice, Martin, Prešov og Žilina der er præget af kultur og historie med hyggelige gågader og cafémiljøer. I kan altså glæde jer til uspoleret natur, kulturelle byer og rige muligheder for aktiviteter under den varme sommersol, når I tager på sommerferie i Slovakiet.

Seværdigheder og Oplevelser

Bratislava er en fantastisk destination og er bestemt en tur værd, hvis I lejer feriehus eller ferielejlighed i det vestlige Slovakiet. I og omkring de kompakte dimensioner af den indre by ligger der nok attraktioner at besøge. Udforsk f.eks. Bratislava Slot Hrad, St Martin Katedralen, gå gennem den gamle bydel eller besøg Dinosaur Park. Her er noget at byde på for både voksne og børn. Børnene vil også elske en tur til Aqua Tatralandia, som er et badeland med kæmpe rutschebaner, springvand, vandløb, pools, termiske bade og meget mere! Košice er Slovakiets andenstørste by med et smukt historisk centrum, hvor det er muligt at se folkedans og sang ved pladsens springvand. En tur til Spišský hrad kan bestemt også anbefales. Det er et af de største slotsruiner i Centraleuropa og kan nemt kombineres med en tur til den nærliggende historiske landsby Spišská Kapitula. En af de mest berømte kurbyer i Slovakiet er Piestany, der ligger på Vah floden, som er kendt for sine 10 kilder med termisk vand. Uanset hvilken slags ferie i ønsker jer, kan I opleve det meste fra et feriehus i Slovakiet.

Familieferie i Slovakiet

Privat feriehus med pool

Vores tilbud af sommerhuse spreder sig over hele landet nær skiområder, vandrestier, vingårde og store byer. Det er altså nemt at udforske landet i alle retninger fra jeres lejede feriehus eller ferielejlighed i Slovakiet. Alle vores feriehuse og ferielejligheder er privatejede, hvorfor hvert hus er en oplevelse i sig selv, da det har et særpræg fra ejeren. I kan leje alt fra enkle ferieboliger med de essentielle faciliteter, til store luksus feriehuse med alle tænkelige faciliteter. I kan f.eks. leje et feriehus med privat pool, havudsigt eller spa og sauna. I mange feriehuse i Slovakiet er det muligt at tage sin hund med på ferie. Hvis i ønsker en ferie med hund, skal i blot søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor hunden er tilladt uden ekstraomkostninger. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus med belligenhed og de faciliteter I ønsker.

Ferie i Slovakiet med Novasol

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Slovakiet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.