Aktiviteter ved Walensee

Bjergene og den friske luft gør underværker i sig selv. Men hvis dette ikke er afslapning nok, kan følgende tips måske give lige det som I forventer jer af en ferie i Schweiz.

Har I valgt at leje en af ferieboligerne ved Walensee, så venter der rigtig mange skønne oplevelser i den snukke natur. 

Gå en tur langs søbredden, her kan man både slentre og grille, bredden er uspoleret og fra alle sider har man en skøn udsigt til både bjerge og det smukke blå vand. Tag en sejltur på Walensee med båd og nyd naturen fra vandsiden.

Besøg Rapperswill-Jona, byen i den øverste ende af Zürichsøen. Det smukke slot og de talrige rosenhaver midt i den smukke gamle bydel direkte ved søen er et fantastisk syn.

Forkæl ganen i Restaurant Löwen i Walenstadt. Med sine 15 Gault & Millau-points (ud af 20 mulige points) serverer kokken her et fortryllende måltid til alle gourmet-liebhavere. Slap af i Thermalheilbad Tamina Therme i Bad Ragaz. Helbredende thermalvand i den reneste form, hjælper kroppen og sjælen til en afstressende afspænding.

Aktiviteter Walensee

Vandreture nær feriehusene ved Walensee

Fra hyggelige spadsereture til udfordrende vandringsture er jeres ferieregion Walensee helt ideel. Her er et par forslag til hvordan I ubesværet kan nyde sol og natur på jeres herlige dage i jeres ferielejlighed i Flumserbergen.

Vandretur Walenstadt – Quinten – Betlis – Weesen

Tid mellem 30 min. og 6,5 time  Længde: mellem 1,5 og 20 km

I starter i Walenstadt (parkeringsplads ved havnen) direkte ved søen og går via Au, Quinten og Betlis til Weesen. Denne vandretur er meget populær, da man kan variere strækningen alt efter vejr og udholdenhed (mellem 30 min og 6 timer) Tilbagevejen kan I opleve fra vandsiden på Walensee, ved at stige på Walensee-båden flere forskellige steder.

Vandretur Tannenboden – Seebenalp

Tid: ca. 2,5 time, længde ca. 8 km

I starter i Tannenboden og via Winkelzahn når I det skønne område ved Seebensee. Gå en tur rundt om Seebensee og betragt de skønne bjerge Churfisten. Tilbage i Winkelzahn følger I vejviseren mod Chrüz og derfra går I ad Kiessestrasse til Tannenboden.

Golf i Schweiz

En ferie fuld af golf ved Walensee

Schweiz er et golfparadis. Her mødes to golfverdener i en blanding af den traditionelle golfskole og de nye klubber med moderne sportsmanagement. Specielt i sensommer og efterår er regionen omkring Walensee, øst-Schweiz generelt og Bündnerland ideelt for golfspillere, derfra green tilmed har en fantastisk panoramaudsigt over det fortryllende bjerglandskab.

De vidt strækkende plæner i den afslappende, smukke natur giver koncentrationen gode vilkår og i nærheden af jeres feriebolig ved Walensee findes der mange golfbaner, der indbyder til et slag golf i den fantastiske natur. Efter en dejlig da på det grønne græs, så kanI vende tiljbage til jeres NOVASOL feriehus, og slænge jer i sofaen eller på terrassen. I feriebolig har I nemlig altid mulighed for, at slappe helt af, når der er brug for det. 

Golf Club Domat/Ems:

Hvis I søger golfmæssige udfordringer er Golfclub Domat/Ems det rigtige sted. Spændende sandbunker, små søer og vandhazarder venter jer der.

Denne 27-huls bane (3x9 hul) i 590 m over havet, har i over 20 år tilbudt en udfordrende golfoplevelse. Alle greens er kuperede, med forskellige  niveauer og banen er ofte udsat for kraftig vind. Golfklubben har den længste bane i Schweiz på 6158 m.

Golf Club Bad Ragaz:

Denne 18-huls PGA Championship Course i Bad Ragaz hører til en af top-banerne i Schweiz. Golfbanen befinder sig direkte ved Grand Hotel.

Golf-anlægget viser naturens skønhed på en 5707 m lang natur-bane, med fladt terræn for alle spiller-typer. Dette er en golf-oplevelse af højeste kvalitet. Golf Club Bad Ragaz fejrede i 2005 deres 100 års jubilæum.

* venligst check golfklubbernes hjemmesider, så I ikke risikerer, at de ikke er åbne, når I kommer.