Sankt Martin bei Lofer byder på skøn skøn ferie i de lækreste sommerhuse fra NOVASOL

Ikke langt fra Zell am See finder du smukke Sankt Martin. Her kan du leje sommerhuse med NOVASOL, ligesom du kan et væld af andre herlige steder i Østrig. Kom glad til Sankt Martin. Hold ferie et et af vores sommerhuse i Sankt Martin bei Lofer i Zell am See området, fordi Østrig er dejlig og fordi NOVASOL har det største udvalg og de skønneste sommerhuse i Salzburger Land.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Sankt Martin bei Lofer

Sankt Martin bei Lofer i Zell am See-området i Salzburger Land har den mest fantastiske beliggenhed, hvis man ønsker sig en begivenhedsrig, men også rekreativ ferie - og det gælder hele året rundt. Om vinteren myldrer her med skientusiaster, om sommeren med livsnydere af alle slags.

Du kan leje de herligste sommerhuse med NOVASOL mange spændende steder i Østrig, som eksempelvis her i Sankt Martin bei Lofer. Vi gør meget ud af at alle vores ferieboliger har den helt rette beliggenhed og at standarden er helt i top, hvad angår indretning og tilbehør. De fleste af vores østrigske huse ligger i fredelige omgivelser og stadig med let adgang til indkøb og aktiviteter.

Især Sankt Martin er med rette kendt for sit store udvalg af aktiviteter. Her kan du vandre ad de mange afmærkede ruter, eller du kan kaste dig ud fysiske udfoldelser som cykling, ridning, stavgang, bjergbestigning og klatring. Det absolutte highlight er den 7000 m2 store badesø midt i byen. Det plejer at være et sikkert hit hos både store og små.

Med NOVASOL får du alle disse herligheder så godt som serveret på et sølvfad. Alt hvad du skal gøre er at udvælge dig et feriehus i Østrig og booke det online allerede i dag - det er let, hurtigt og sikkert.

Ferie i Sankt Martin bei Lofer