Overvejer I en ferie i naturskønne Ebenau? Book sommerhuse hos NOVASOL

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Ebenau i Østrig er et fantastisk område med knitrende klar luft og krystalklare søer. Få de utroligste naturoplevelser i Ebenau fra et af de dejlige sommerhuse, I kan leje med NOVASOL. Sommerhuse i Østrig skal lejes hos NOVASOL. Vi udlejer for eksempel herlige sommerhuse i Ebenau i Salzburger Land. Vælg os, når ferien er vigtig.

Ferie i Ebenau

Sommerhus i Ebenau

Ebenau er en lille by, der med sin placering langt ude i de østrigske bjerge, og alligevel tæt på hovedstaden Salzburg, er noget nær det perfekte feriested. Områdets største attraktion er den helt fantastiske natur. Man skal i sandhed være lavet af sten hårdere end den granit, der omgiver byen, for ikke at lade sig bjergtage.

Hvis I har planer om at den næste ferie skal gå til Salzburger Land, er I kommet til det helt rette sted. NOVASOL har velindrettede sommerhuse både her og andre steder i Østrig. Når I booker vores ferieboliger i Salzburger Land, nyder I samtidig godt af vores velkendte gode service og høje standard.

Som de fleste andre steder på disse kanter, er der masser af muligheder for at dyrke vintersport i Ebenau. Men det er sommeren, der er områdets storhedstid. Her vælter det frem med grønt i de smukke dale, mens bjergene lokker med betagende panoramaer.

Det er med stor glæde, at NOVASOL nu kan tilbyde dig og din familie en dejlig ferie i dette vidunderlige område. Vi har kontrolleret, at alle boliger lever op til vores høje kvalitetskrav. På den måde kan I være sikre på, at ferien bliver lige præcis så vellykket, som I forventer. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Ferie i Salzburger Land