Ferie i Damüls

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I mange forskellige feriehuse i Vorarlberg i Østrig, og nogle af dem ligger i alpebyen Damüls. Vi glæder os til at se jer til en skøn ferie i Damüls. Nyd livet i Damüls i Bregenz-området i et af vores dejlige sommerhuse. Hos os kan I vælge netop den bolig, der passer til jer. Vores udvalg af sommerhuse, hytter og lejligheder i Østrig er stort og varieret og byder på gode rammer for en ferie både om sommeren og vinteren. 

Ferielejlighed Østrig

Sommerhus i Damüls

Damüls ligger i forbundslandet Vorarlberg, der populært sagt udgør den østrigske næse - det vil sige den del af landet, der vender længst mod vest og som grænser op til Tyskland, Schweiz og Liechtenstein. Det er en typisk alpedestination med skisport om vinteren og vandreture i bjergene om sommeren.

Bliv ikke overrasket over alpekøerne, der står og brøler idyllisk med bjælder om halsen i hyggelige Damüls, hvor NOVASOL har en række lokale feriehuse til udlejning. Det er ganske enkelt Østrig, når det er allerbedst og allermest charmerende. Også her er NOVASOL leveringsdygtige i velindrettede og velbeliggende sommerhuse og ferieboliger hele året rundt.

En af de mest populære ferieresorts i Vorarlberg er byen Damüls i Bregenz-området, som er tætpakket med skiturister om vinteren, der drøner ned ad de mange pister i hele området.

Men også sommeren byder på mange forskelligartede aktiviteter i området, og du bliver aldrig træt af at klatre rundt i Alperne og nyde udsigten fra de mange alpetoppe. Som Shu-bi-dua engang sang: Står på alpetop...

Ferie Østrig