Ferie i Tyrol

Sommerhusudlejning i Østrig har været en del af NOVASOLs program i rigtig mange år. Det skønne midteuropæiske land har længe været en elsket feriedestination, som mange vælger at besøge flere gange og på forskellige tider af året. Østrig byder nemlig på de bedste betingelser for ferie både i det grønne forår og de varme somre, samt i de sneklædte tider på året, hvor det er de mange skiområder som tiltrækker skientusiaster fra nær og fjern. 

Ferie I Tyrol

Feriehusudlejning i Tyrol

Hos NOVASOL Feriehusudlejning har vi mange feriehuse og ferielejligheder i Tyrol til udlejning. Når vi sammensætter vores udvalg, er det vigtigt for os, at I har noget at vælge imellem, så I kan få nøjagtigt den feriebolig I drømmer om, og som kan matche jeres ferieønsker. Dette gør sig gældende i hele Østrig hvor der er alle slags ferieboliger. 

Vælger I Tyrol som destinationen til jeres ferie, kan I vælge feriehuse i alle versioner. Der er mindre ferielejligheder som byder på dejlige rammer for en ferie i Østrig for to. Der er hyggelige østrigske feriehuse med blomster på altanen og smuk udsigt til landskabet omkring samt store moderne feriehuse, hvor der kan være både sauna, vildmarksbad og masser af aktiviteter hvor børn kan hygge sig og lege.

Fælles for alle feriehusene og lejlighederne er, at de er ejet af private. I vil derfor opleve at ingen feriebolig er ens og det i sig selv er med til at give jeres ferieophold i Tyrol lidt ekstra charme og autensitet. Det er altid spændende at træde ind af døren og gå på opdagelse i feriehuset og se hvordan husets ejer har indrettet sig og hvilke ting de synes, der skal være i lige netop deres feriehus. Det er noget af charmen ved at benytte sig af feriehusudlejning som ferieform og dette gør sig gældende i alle de lande, hvor I kan leje en feriebolig hos os. 

Feriehus med pool Østrig

NOVASOL i Østrig 

NOVASOL har eget kontor i Østrig og det er her vores vores medarbejdere sørger for både det praktiske omkring udlejningerne samt har kontakt med de husejere, som gerne vil eller som allerede udlejer deres feriebolig. Når en husejer viser interesse for at leje sin bolig ud hos NOVASOL, tager en medarbejder ud og mødes med ejeren i selve ferieboligen, for bedst at kunne vurdere boligen. Dette giver også de bedste muligheder for, at sikre, at ferieboligen er bedst mulig opdateret i forhold til at kunne lejes ud. 

Når I sætter kursen mod Tyrol eller et andet dejligt sted i Østrig, har I altid muligheden for at kontakte NOVASOL i Danmark, hvis der skulle være behov for dette. Vores centrale kundeservice er altid klar til at hjælpe jer under opholdet. Vi kan også gerne hjælpe med at finde den rette feriebolig, hvis I er på udkig efter noget bestemt eller gerne vil bo et bestemt sted eller nær f.eks. jeres yndlings skisportssted.