Ferie i Pfunds

Hold ferie i Pfunds med NOVASOL. Vi har masser af hyggelige sommerhuse til leje over hele Østrig med traditionelle træbalkoner, blomstrende kummer og forrygende udsigt. Dette gælder også i byen Pfunds. Stil kufferten i et af vores sommerhuse i Tyrol og mærk hvor dejligt, der er i Østrig. 

Feriehus Pfunds

Sommerhuse i Pfunds

Pfunds i Tyrol er for jer, som gerne vil slappe af og samtidig være aktive i meget smukke omgivelser. De smukke omgivelser inviterer til et væld af spændende og udfordrende udendørsaktiviteter som hiking og mountainbiking. I kan selvfølgelig også vælge blot at læne jer tilbage og nyde livet og den smukke udsigt fra en herlig position på langs. Det er jo ferie!

Også i Pfunds har vi flere gode tilbud til jer, ligesom vi har over hele Østrig. Hos NOVASOL har vi beskæftiget os med udlejning af sommerhuse siden 1968 og har i dag et udvalg på over 40.000 ferieboliger i mere end 27 lande. I finder med garanti også noget, der passer perfekt til jeres ønsker til en ferie i Østrig, både hvad angår størrelse, beliggenhed og indretning.

Pfunds er et sandt mekka, hvis I er til sjove og spændende fysiske udfoldelser. Her kan I vandre, cykle, ride, spille tennis, rafte, fiske, klatre og meget meget mere. Er I til shopping af den afgiftsfrie slags, så ligger den toldfrie schweiziske by Samnaun ikke langt herfra.