Ferie i Mayrhofen

Kom og oplev dejlige Mayrhofen i Østrig. Her kan I leje flere forskellige ferieboliger, hvorfra I kan nyde ferie i Tyrol - uanset om det er sommer eller vinter. Mayrhofen er en god feriedestination for alle aldre, som vil kunne udforske den smukke natur og byerne i området i det tempo, som passer dem. 

Feriehus Mayrhofen

Sommerhus i Mayrhofen

Der er for alvor knald på skibrillen, når I smider hæmningerne, griber skistavene og kaster jer ud på pisterne i Mayrhofen i Tyrol. Forudsat at det altså er vinter. Ellers er det nok klogt at skifte skiene ud med vandresko.

Hos NOVASOL står klar til at hjælpe jer med indkvarteringen, der passende kan foregå i et af vores mange sommerhuse, som det vrimler med i Østrig. Udvalget er så stort, at du aldrig vil gå forgæves. Faciliteterne er også helt i top i vores ferieboliger i Mayrhofen i Tyrol. Alle ferieboliger i Østrig kan naturligvis lejes hele året rundt. Østrig er nemlig et af de lande, som virkelig har noget at tilbyde året rundt. De snehvide landskaber om vinteren og de smukke grønne enge og høje bjerge til en sommerferie. 

De østrigske alper i bl.a. Mayrhofen er en klassisk turistdestination, som byder på masser af herlig natur kombineret med små alpelandsbyer, hvor I for alvor kan slappe af og koble helt fra på jeres ferie. Vi vil i hvert fald glæde os til at byde jer velkommen i f.eks. Mayrhofen, hvor vi er sikre på, at I vil få en masse skønne ferieminder med hjem fra.