Ferie i Fendels

Alpebyen Fendels i Østrig er en lille perle, hvor I kan tilbringe ferien i herlige feriehuse fra NOVASOL. Vi sørger for, at I får de bedste rammer om jeres ferie i Tyrol. Nyd ferien i et af vores sommerhuse i Fendels  i Tyrol. Ferie i Østrig er så dejligt, uanset om I tager hertil om sommeren eller vinteren. Hver årstid byder på sine unikke og smukke oplevelser.  

Feriehus Fendels

Feriehus i Fendels

De stejle bjergsider kigger ned på jer, når I ankommer til Fendels i Tyrol, hvor I kan rulle jer ud på - og ikke mindst ned ad - de mange skipister, der ligger tæt på byen.

Der er med andre ord sne, ski og skipister for alle pengene i Fendels i Østrig, som er et populært rejsemål hver vinter. Og NOVASOL Feriehusudlejning står klar med en stor buket af ferieboliger i Østrig, som det blot gælder om at lægge billet ind på. Gerne tidligt på sæsonen, så er I helt sikre på, at få den af vores mange ferieboliger, som I allerhelst vil have.

Der er masser af alpestemning i og omkring Fenders, og byen kan også besøges om sommeren, hvor de mange vandrestier i området giver gode muligheder for at kravle op i højderne og nyde udsigten. Vandrestierne har forskellige sværhedsgrader, og I finder sikkert også en, der passer til jeres niveau.

I det hele taget er der masser af friluftsmuligheder, så det er svært at komme til at kede sig i de naturskønne omgivelser. Og trænger I til lidt luftforandring, er der aldrig langt til den næste alpeby, der frister med sine tilbud af lokal kolorit og flotte omgivelser.