Ferie i Achenkirch

Tyrol er et herligt sted at holde vinterferie, og i Achenkirch i Østrig er der gode muligheder for at dyrke skisport. Lej skønne sommerhuse med NOVASOL og sæt kurs mod Achenkirch. Ferie i Østrig? Lej et feriehus i Tyrol og nyd feriedagene i Achenkirch i Tyrol i et af vores dejlige sommerhuse. 

Feriehus Achenkirch

Feriehuse i Achenkirch

På med skiene og drøn ned ad pisten. Det burde være mottoet, når I besøger Achenkirch i Tyrol, der blot er et af mange skisportsresorts i alpelandet. Og kommer I om sommeren, kan I stadig få masser af udfordringer i form af hiking, mountainbiking, rappelling, paragliding og meget meget mere.

NOVASOL er naturligvis også på plads i Østrig med masser af dejlige sommerhuse til ferielystne danskere. Vi har bl.a. en række ferieboliger i Achenkirch i Tyrol, som kan reserveres hele året rundt. Men ønsker I et feriehus om vinteren, kan det godt være en god ide, at være ude i rigtig god tid, så I ikke går forgæves, for Østrig er bare super populært til en ferie med ski på.

Vinterferie Tyrol

Ferie i Achenkirch året rundt 

Achenkirch er klassisk alpeidyl krydret med en god række pister, der tiltrækker masser af turister i vinterhalvåret. Og der er både pister for begyndere og for de mere øvede.

Er I ikke født med ski på fødderne, så spring vinteren over, og rejs hertil om sommeren i stedet, hvor der er rige muligheder for at dyrke forskellige former for friluftsaktiviteter, ikke mindst lange vandreture i de flotte bjerge, der byder på den mest forrygende udsigt. NOVASOL Feriehusudlejning ser frem til at byde jer velkommen i disse herlige omgivelser. Har I brug for hjælp til at finde frem til det helt rette feriehus i Østrig, er I altid velkomne til at kontakte os.