Attraktioner i Steiermark

Når I skal holde ferie i Steiermark, så er der mange ting I kan tage jer til. I kan naturligvis bruge og nyde den smukke natur som omgiver jer, men der er også flere gode udflugtsmål, hvor I kan kommer lidt tættere på områdets historie. Vi har samlet informationer om attraktioner i Steiermark, som I kan vælge at besøge på jeres ferie i Østrig

Feriehus Steiermark

Museer - Top 5 udflugtsmål i Steiermark

  • Benediktinerstift Admont. Kloster med verdens største klosterbibliotek og et museum fuld af kontraster.
  • Erzberg kan skilte med spændende bjergværkstraditioner.
  • Österreichisches Freilichtmuseum i Stübing. Et af de største friluftsmuseer i Europa. Østrigsk folkekultur.
  • Bundesgestüt Piber: Stutteri. Lippizzanerhestenes ”hjem”. Præsentation af baggrunden for myterne om disse flotte hvide heste, brugt på Den Spanske Rideskole i Wien.
  • Tier- und Naturpark Schloss Herberstein: Dyre- og naturpark. Lokal kultur og over 130 dyr fra fem kontinenter.

Sportstilbud til ferien i Steiermark 

Mountain-bike, vandreture i bjergene, alpinski, bjergbestigning, ridning, rafting, golf og tennis. Rigtig mange vælger Steiermark som rejsemål for at komme ud i den skønne natur. Flere tager til alpelandene for at vandre, faktisk er det ofte hele omdrejningspunktet for ferieopholdet. God motion i de skønneste alpeområder. 

Vandreferie i Østrig

Naturpark Steirische Eisenwurzen

Naturparken Steirische Eisenwurzen er præget af meget skov, uberørt natur og romantiske dale. Som en del af det europæiske netværk Geopark (et netværk for landskaber som har specielle geologiske særpræg) har denne park udviklet sig til at være førende indenfor geologi i Østrig. I 2004 erklærede UNESCO parken til global geopark. Her findes turstier med forskellige temaer, samt afskærmede kløfter og floder. Mulighederne for sportslige aktiviteter er uendelige. Området egner sig også godt for afslappende ferie midt i naturen. Tag et kig på feriehusene hos NOVASOL Feriehusudlejning i Steiermark og I er godt på vej mod en spændende ferie i Østrig, hvor den imponerende natur vil spille en stor rolle for jeres ferieminder.