D
| Redaktør
(Først publiceret )

Oplev vidunderlige Neukirchen am Grossvenediger i sommerhuse fra NOVASOL

Neukirchen am Grossvenediger i Østrig er et smukt område, der byder på store naturoplevelser. Nyd en dejlig sommer i Neukirchen am Grossvenediger i et af de velindrettede sommerhuse i Salzburger Land fra NOVASOL. I Østrig findes der utroligt mange skønne sommerhuse. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. Vi har for eksempel dejlige sommerhuse i Neukirchen am Grossvenediger i Pinzgau-området i Salzburger Land.

Ferie i Neukirchen am Grossvenediger

Sommerhus i Neukirchen am Grossvenediger

Neukirchen am Grossvenediger i Pinzgau-området i Salzburger Land lokker med smuk natur, dejlige boliger og masser af aktiviteter for såvel store som små børn - og såmænd også deres forældre.

Hvis I vil nyde naturen, menneskerne og de dejlige oplevelser i Neukirchen am Grossvenediger i Pinzgau, er I på rette spor. NOVASOL har gennem årene opbygget stor ekspertise i at udleje ferieboliger i Østrig. Hos os kan I leje de bedste og mest attraktive sommerhuse - til priser, I ikke finder bedre andre steder.

Neukirchen i Pinzgau ligger på et plateau i knap 700 meters højde. Det betyder, at man på én og samme gang får den lune sommeroplevelse fra de østrigske dale, samtidig med at man får den friske luft fra bjergene. Tilsammen udgør det en uovertruffen kombination, der forfrisker såvel krop som sjæl.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et hus. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Østrig