Sommerhuse ved St. Johann im Pongau

Hold din næste ferie i Pongau, og få store naturoplevelser med hjem til fotoalbummet. NOVASOL kan tilbyde dig eksklusive sommerhuse i Salzburger Land og i resten af Østrig til favorable priser. Skønne sommerhuse hos NOVASOL! I St. Johann im Pongau i Salzburger Land finder du Østrig, når landet er dejligst. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse og få en fantastisk ferie.

Ferie i Salzburger Land

Sommerhus i Pongau

St. Johann im Pongau i Salzburger Land er regionens største og mest betydningsfulde by. Her finder man et væld af spændende butikker, restauranter og aktiviteter for børn og voksne. Men de største oplevelser venter uden for byportene - ude i den vilde og fantastiske natur.

Med et af de attraktive og velindrettede sommerhuse i Østrig fra NOVASOL, er I sikre på at få mest muligt ud af jeres næste ferie. Vi kan tilbyde en perlerække af dejlige ferieboliger - så hvorfor vente? Book allerede i dag, og nyd godt af vores fordelagtige priser.

Et besøg i Pongau-regionen skal indbefatte et besøg i den helt utrolige Liechtenstein-kløft. Det er en vild flod omkranset af stejle klippesider, som gør et uudsletteligt indtryk.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et hus. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Pongau