Besøg smukke Abtenau på jeres ferie

Den charmerende lille by Abtenau lokker med skøn natur, fred og ro, som man kun finder det i Østrig. Lej et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL, og nyd ferien i Østrig. Nyd ferien i Abtenau i Hallein-området i et af vores sommerhuse i Salzburger Land. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse både i Østrig og i resten af Europa.

Feriehuse i Østrig

Sommerhus i Abtenau

Abtenau er en lille by i Salzburger Land med 6.500 indbyggere. Man er altså garanteret fred, ro og landsbyidyl, når man holder ferie i denne perle af en by, der ligger i 714 meters højde. Om vinteren er området utroligt populært blandt skisportsinteresserede, og om sommeren er det et paradis for alle, der holder af hiking - eller bare en god spadseretur i bjergene.

Østrig er et utroligt populært ferieland, uanset om det er for at stå på ski om vinteren eller for at nyde de dejlige bjerge og dale, når de er klædt i sommerdress. Derfor er vi hos NOVASOL glade for at kunne tilbyde en stribe virkeligt attraktive sommerhuse og ferieboliger i smukke Abtenau i Hallein-området i Salzburger Land, der ligger i kort afstand fra Salzburg.

Omkring selve byen Abtenau finder man mange spændende aktiviteter for hele familien - blandt andet zoologiske haver og smukke naturparker.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et feriehus i Østrig hos os. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis I er trætte af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Abtenau