D
| Redaktør
(Først publiceret )

Viehhofen er glad ferie for aktive folk. Også her kan du leje sommerhuse med NOVASOL

Viehhofen ikke langt fra Zell am See er et oplagt feriemål, hvis du overvejer at rejse en tur til Østrig. NOVASOL har et væld af skønne sommerhuse til leje her, eksempelvis i Viehhofen. Skønne sommerhuse hos NOVASOL! I Viehhofen i Zell am See området i Salzburger Land finder du Østrig, når landet er dejligst. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse i Salzburger Land og få en fantastisk ferie.

Ferie i Viehhofen

Sommerhus i Viehhofen

Viehhofen i Zell am See-området i Salzburger Land er det ideelle sted at holde ferie, hvis man er et aktivt menneske, der elsker at boltre sig i naturen. For det er der bestemt rig lejlighed til her, hvor vinterhalvåret står i skisportens tegn og sommeren byder på badning og vandring og meget meget mere.

Med NOVASOL kan du komme til at bo under eget tag i ferien. Vi lejer skønne sommerhuse ud i 21 lande i Europa som her i Østrig, hvor du blandt andet finder os i skønne Viehhofen lidt nord for Zell am See. Her er vores hyggelige ferieboliger opført i ægte østrigsk stil med de velkendte træbalkoner og farverige blomsterkasser. Hvad indretningen angår, er her alt hvad du har brug for - plus lidt mere. Sauna eller solarium eksempelvis.

Fra Viehhofen er der ikke langt til Zell am See, hvor du kan få skyllet din indre vandhund i det krystalklare og sågar drikkelige søvand. Og i Freibad Salzburg kan du teste dit mod på den 110 meter lange vandrutjsebane. Bagefter kan du ride, vandre, mountainbike, fiske, spille golf, tennis og squash, klatre, så meget du lyster.

Med NOVASOL har du alle disse fornøjelser lige inden for rækkevidde. Lej et af vores feriehuse i Østrig allerede i dag, så er du sikker på, at få en alt andet end kedelig ferie.

Ferie i Østrig