D
| Redaktør
(Først publiceret )

I Taxenbach bliver dine feriedrømme til virkelighed - hvis du lejer sommerhuse hos NOVASOL

Taxenbach syd for Zell am See er et herligt feriemål for store og for små. Her kan du leje skønne sommerhuse med NOVASOL, ligesom du kan over hele Østrig. Sommerhuse skal lejes hos NOVASOL. Vi har de dejligste ferieboliger i Østrig, samt i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i Taxenbach i Zell am See området i Salzburger Land.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Taxenbach

Taxenbach i Zell am See-området i Salzburger Land er et pragtfuldt sted at holde ferie hele året rundt. Om vinteren kan du dyrke alle former for snesport her i de hvidtklædte omgivelser, og om sommeren er der heller ingen grænser for de fysiske udfoldelsesmuligheder. Stedet er kort sagt en drøm for aktive feriemennesker, der holder af at boltre sig i naturen.

Med NOVASOL kan du leje skønne sommerhuse mange spændende steder i Østrig ligesom her i Taxenbach ikke langt fra et par af vores andre skønne destinationer; Zell am See og Bruck an der Grossglocknerstrasse. Langt de fleste af vores ferieboliger i Salzburger Land ligger fredeligt og idyllisk i hyggelige landsbyer med god adgang til indkøb, restauranter, sjov og oplevelser.

Holder du din sommerferie i Taxenbach er der masser af bademuligheder inden for nærmeste afstand, fx Bruck Schwimmbad og Strandbad Thumersbach, hvor der blandt andet er vandskiskole. Derudover byder området på gode muligheder for at vandre, køre på mountainbike, rafte, sejle i kano og spille tennis og volleyball.

Hos NOVASOL får du første parket til en lang række herlige oplevelser, hvis du lader os stå for indkvarteringen i din næste ferie sydpå. Vi lover, du vil ikke fortryde det.

Ferie i Taxenbach