D
| Redaktør
(Først publiceret )

Nyd en dejlig ferie i Saalfelden i et af de skønne sommerhuse fra NOVASOL

Kom til Saalfelden i Østrig, og oplev den smukke natur og de mange imponerende slotte. Hos NOVASOL kan I leje velindrettede og ekslusive sommerhuse i Østrig til gode priser. Skønne sommerhuse hos Novasol! I Saalfelden i Pinzgau-området i Salzburger Land finder du Østrig, når landet er dejligst. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse og få en fantastisk ferie.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Saalfelden

Saalfelden er med sine 15.000 indbyggere en af hovedbyerne i Pinzgau-regionen. Byens historie strækker sig mange århundreder tilbage, og i al den tid har velstanden været betragtelig. Det afspejler sig i de mange smukke slotte og kirker.

Har I besluttet jer for, at ferien skal gå til Østrig i år? Ellers er det bare om at gøre det. Landet er fantastisk, og det gælder ikke mindst egnen omkring Saalfelden i Pinzgau-området i Salzburger Land. Her kan NOVASOL tilbyde luksuriøse og velindrettede sommerhuse og ferieboliger med alle moderne bekvemmeligheder.

Saalfelden ligger i en bred og smuk dal, der giver et fantastisk vue mod de høje, snedækkede bjerge i nationalparkerne Hohe Tauern og Kitzbüheler Alpen. Byen byder på adskillige aktiviteter for såvel børn som voksne, men den helt store attraktion er nu engang den smukke natur og de oplevelser, den giver.

Det er med stor glæde, at NOVASOL nu kan tilbyde dig og din familie en dejlig ferie i dette vidunderlige område. Vi har kontrolleret, at alle boliger lever op til vores høje kvalitetskrav. På den måde kan I være sikre på, at ferien bliver lige præcis så vellykket, som I forventer. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud om en feriebolig i Salzburger Land.

Ferie i Saalfelden