Nyd en skøn ferie i Hüttschlag. Lej et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL

D
| Redaktør
(Først publiceret )

En ferie i Hüttschlag er en fantastisk oplevelse for hele familien. Hos NOVASOL kan I leje de bedste og billigste sommerhuse i Hüttschlag - her finder I Østrig, når det er bedst. Ferie i Østrig? Nyd livet i Salzburger Land i et af vores dejlige sommerhuse. Hos NOVASOL kan du vælge netop den bolig, der passer til dig. Vores udvalg af sommerhuse i Østrig er stort og varieret.

Ferie i Hüttschlag

Sommerhus i Hüttschlag

Pak bilen og tag en tur til Hüttschlag i Pongau-regionen. Denne pittoreske og hyggelige by ligger i en grøn dal omgivet af sneklædte bjerge. Byen ligger i 1.100 meters højde, og det giver det helt perfekte klima til en dejlig ferie - ikke alt for varmt, og med den friskeste og klareste bjergluft lige til at hive ned i lungerne.

Hos NOVASOL finder du de bedste sommerhuse i Hüttschlag i Pongau-området i Salzburger Land. Vi tilbyder en perlerække af velindrettede og prisregulære ferieboliger både i denne charmerende lilleby og i resten af Østrig.

På skråningerne omkring Hüttschlag finder man en mængde bjerghytter og små, traditionelle landbrug. Mange steder kan man få en lille servering af lokale, hjemmelavede specialiteter, eller man kan købe det med hjem til frokost eller en let forret.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et sommerhus i Salzburger Land. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Østrig