Nyd en dejlig ferie i vidunderlige Lungau. Lej sommerhuse hos NOVASOL

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Lungau ligger i en smuk dal og er indbegrebet af sommerferie i Østrig. Oplev denne smukke egn, og bo eksklusivt ved at leje et af de billige og attraktive sommerhuse i Østrig fra NOVASOL. Skønne sommerhuse hos NOVASOL! I Lungau i Salzburger Land finder du Østrig, når landet er dejligst. Stil feriekufferten i et af vores sommerhuse og få en fantastisk ferie.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Lungau

Lungau er en smuk lille by, der har knap 2000 indbyggere og som ligger i nærheden af Salzburg. Byen er placeret i en fantastisk dal, der om sommeren strutter af saftigt grønt græs. Det er, så man næsten kan se den lilla Milka-ko komme gående. Om vinteren er området kendt for sine gode alpine skipister.

Book et af de dejlige sommerhuse i Salzburger Land hos NOVASOL, og få et fantastisk ophold i Lungau. Denne del af Østrig er kendt for sine imødekommende indbyggere og smukke natur. Og med en af vores ferieboliger, får du mest muligt ud af opholdet i denne perle af en feriedestination.

I køreafstand fra Lungau finder I masser af spændende aktiviteter, lige fra zoologiske haver og vandlande, til paintball, hiking og et adventure centre. Får I lyst til storbyliv, er I kun en kort tur fra hovedstaden Salzburg.

Når I lejer sommerboliger hos Novasol, er I sikre på at få kvalitet for pengene. Alle vores huse er gået efter i krogene for at sikre, at vores kunder får præcis det, de ønsker. Standarden går lige fra det dejlige, men almindelige sommerhus til luksushuset med spa, pool og tennis i baghaven.

Ferie i Lungau