Nyd Bruck an der Grossglocknerstrasse i et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Bruck an der Grossglocknerstrasse er et smukt feriemål i Østrig. Hos NOVASOL kan I leje de bedste og mest velbeliggende sommerhuse i Østrig. Nyd ferien i Bruck an der Grossglocknerstrasse i Pinzgau-området i et af vores sommerhuse i Salzburger Land. Hos NOVASOL har vi skønne sommerhuse både i Østrig og i resten af Europa.

Ferie i Bruck an der Grossglocknerstrasse

Sommerhus i Bruck an der Grossglocknerstrasse

Byen med det mærkelige - og meget lange - navn Bruck an der Grossglocknerstrasse er en charmerende landsby med 4300 indbyggere. Byen er helt tilbage fra den tidlige bronzealder kendt som et vigtigt handelssted. En status byen har bibeholdt helt frem til i dag, hvor det ugentlige marked er et tilløbsstykke for hele området.

Oplev den fantastiske natur i Bruck an der Grossglocknerstrasse i Pinzgau, tag på hiking, og kom træt hjem til et af de behagelige og velindrettede sommerhuse fra NOVASOL. Vi kan tilbyde attraktive ferieboliger i hele Østrig, til priser, I ikke finder andre steder.

Under et besøg i Bruck an der Grossglocknerstrasse i Pinzgau-området i Salzburger Land skal man ikke snyde sig selv for et besøg på Schloss Fischhorn fra det 13. århundrede, som er genopbygget efter en brand i 1920.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et feriehus. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Salzburger Land