NOVASOL har de bedst beliggende sommerhuse i Filzmoos. Book i dag, og få et godt tilbud

D
| Redaktør
(Først publiceret )

En ferie i Østrig er på forhånd dømt til at være en succes. Nyd den charmerende alpestemning i Filzmoos, og tag på ture i bjergene. Hos NOVASOL finder du de bedste sommerhuse. Stil kufferten i et af vores sommerhuse i Filzmoos i Pongau-området i Salzburger Land og mærk hvor dejligt, der er i Østrig. NOVASOL er din ekspert, når det gælder leje af ferieboliger i Østrig.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Filzmoos

Ved foden af det imponerende bjerg Bischofmüste og for enden af Dachstein-gletsjeren finder man den dejlige lille alpeby Filzmoos. Byen har bevaret sit oprindelige udseende, samtidig med at man her finder alle de tilbud, som et moderne feriemenneske kræver.

Et ophold i Østrig begynder altid hos NOVASOL. Det er her, du finder de bedste tilbud på sommerhuse og ferieboliger i Filzmoos i Pongau. Kontakt os allerede i dag, og nyd godt af vores gode service og fornuftige priser.

Hiking, paragliding og besøg på Dachstein-gletsjeren er naturligvis en fast bestanddel af et ferieophold i Filzmoos i Pongau-området i Salzburger Land. Men man kan også geare helt ned med en skøn badetur i badelandet Erlebnispark. Bagefter kan man jo tage ind på Hotel Hubertus, hvor stjernekokken Johanna Huber svinger med potter og pander.

Med et sommerhus i Salzburger Land fra NOVASOL kan I holde ferie uden at skulle bekymre jer om, om huset lever op til den standard, I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun feriehuse, der lever op til vores høje kvalitetskrav, slipper igennem til vores kunder.

Feriehuse i Filzmoos