Feriehuse nær Trondheim

Overvejer du at leje en feriebolig i Norge, men ved ikke helt hvor? Så bør du vende blikket mod NOVASOLs sommerhusudlejning i Trondheim, der byder på en række feriemuligheder for dig som vil leje et feriehus i Trøndelag, både sommer og vinter.

Trondheim er, efter Oslo og Bergen, Norges tredjestørste by og en af de ældste byer i Norge. I middelalderen var Trondheim en meget betydningsfuld by, men også i dag fremstår den som en aktiv og levende by, bl.a. takket være universitetet og dets mange studerende. Trondheim er Norges trafikknudepunkt. Her kan man tage med toget til Oslo, Bodø og Stockholm. Postskibe (Hurtigruten) kommer hver dag til byen. Havnen indbyder til at besøge Norge fra havet og giver mulighed at rejse langs kysten.

Feriehuse i Norge

Attraktioner i Trondheim

Når du holder en ferie i Trondheim kan du opleve mange spændende attraktioner og tage del i flere kulturelle arrangementer:

  • Nidarosdomen er Norges national-helligdom og Nordens største gotiske katedral, hvor de ældste dele er fra 1100-tallet. Her kan du blandt andet se en udstilling af kronjuvelerne, samt besøge tårnet.
  • Erkebispegården, ved siden af Nidarosdomen, er også fra 1100-tallet og huser Hjemmefrontmuseum, Hærmuseum og Rustkammer. Flot præsentation af de forskellige byggestile og epoker i Nidarosdomens historie.
  • Ringve Musikkhistorisk Museum ligger 3 km nordøst for Trondheim, på den gamle gård Ringve, hvor der findes en samling på 1500 instrumenter fra hele verden. Eget kammerensemble og koncertsal. En botanisk have omgiver gården.
  • Øen Munkholmen ligger lige ud for Trondheim. Her lå Nidarholm Kloster i middelalderen. Senere blev klostret befæstet og brugt som fængsel. Båd fra Ravnkloa hver time. Munkholmen er et fint sted for badning og picnic.
  • Den Gamle Bybro fra 1861 går over Nidelven og er byens mest fotograferede motiv.

En ferie i Norge er altid en god idé, og lejer du en feriebolig er du garanteret en ferie med fantastiske oplevelser for hele familien. NOVASOLs sommerhusudlejning kan friste med det største udvalg af ferieboliger i Norge!

Ferieboliger nær Trondheim