Feriehuse i Olden i Sogn og Fjordane

Den lille by, eller tettsted som det hedder i Norge, Olden ligger smukt ud til Innvikfjorden i Sogn og Fjordane, og er et ideelt sted at holde helt fri. Tag et kig på NOVASOLs feriehuse i Sogn og Fjordane. Sommerhusudlejning i Olden er populært hos NOVASOL. Vi har det største udvalg af sommerhuse, og du finder let et der passer til dig og din familie.

Ferie i Norge

Sommerhusudlejning i Olden

Olden er en hyggelig lille landsby med benzinstation, bank og forskellige indkøbsmuligheder. Det er det helt oplagte sted at koble af, og det er umuligt ikke at nyde den smukke natur, der omgiver byen. Byen er et yndet turistmål på grund af de fredelige omgivelser.

Hvis du planlægger at holde ferie i Norge sammen med familien, er Olden et oplagt sted. Her er rigtig gode muligheder for vandreture, og der er efter sigende god chance for fangst af ørred og laks i den nærliggende Oldeelv. NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i hele Norge.

Når I besøger Olden, giver det sig selv at tage en vandretur gennem Oldedalen. Oldedalen strækker sig mod syd til Briksdalbræen, der er en sidearm til Jostedalsbræen. Området viser tydeligt, hvor forskellig den norske natur er fra den danske, og I skal unde jer selv at opleve den på nærmeste hold.

Byen er overraskende velbesøgt, særligt om sommeren hvor flere store krydstogtsskibe lægger til havn. I de måneder summer byen af liv, og det er en flot oplevelse at se de store skibe sejle ind gennem fjorden.

Ferie i Norge