Ferie i Rogaland

Rogaland har aldrig været dejligere end i en feriebolig fra NOVASOL. Du er sikker på en dejlig ferie med NOVASOL, fordi Norge har alt, hvad der skal til for hele familien, og vores ferieboliger er altid i den højeste kvalitet. Drømmer du om herlighed, ferieliv og ferieboliger i Norge? Så book feriebolig i Rogaland hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Ferieboliger i Rogaland

Feriebolig i Rogaland

Der er mange skønne ferieboliger i Rogaland. NOVASOL har altid et stort udvalg af de bedste ferieboliger, og hvis du ikke har holdt ferie i Rogaland, så har du det bedste til gode endnu.

Når du ser på ferieboliger fra NOVASOL, så vælger du selv præcis, hvordan din feriebolig skal være fra yderst til inderst. Du vælger selv om din ferie i Rogaland skal være yderste luksus eller bare ganske normal og rigeligt til en familie.

NOVASOL har mange års erfaring med sommerhusudlejning i Rogaland, og vi er Norges største og mest pålidelige udbyder af ferieboliger. Klik dig videre og find din ferieboliger.

Hvis du er i Rogaland, bør du besøge Stavanger, fylkens største by. Her finder du et rigt cafeliv og adskillige museer. Her ligger også Rogaland Kunstsenter, der har skiftende udstillinger af forskellige norske kunstnere og keramikere.

Der er altid noget at tage sig til i Rogaland. Området er fyldt med skønne naturoplevelser og masser af kulturelle tilbud, særligt i Stavanger. For cykelentusiasterne går verdens længste cykelrute gennem det sydlige Rogaland op til Egersund.

Det er også i dette område, du finder Kongeparken, en forlystelsespark, der blandt andet kan byde på en 1000 meter lang bobslædebane - mere norsk bliver det vist ikke. Når du er i parken, skal du jo også lige en tur op i den 207 meter lange bjergbane, Svalbard-ekspressen.

Ferie i Rogaland

Feriehusudlejning i Norge 

Norge har altid været blandt de destiationer, som danskerne har elsket og besøgt igen og igen. Især den meget smukke og imponerende natur gør, at mange forelsker sig dybt i landet med både bjerge, fjorde, kyst og skove. Hos NOVASOL sommerhusudlejning oplever vi også, at ferieboligerne i Norge, er blandt dem, som er mest efterspurgte. Dette gælder både til sommer - og vinterferie, for uanset årstid, har Norge mange kvaliteter og forskellige oplevelser.