Med et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL, får I mest ud af jeres ophold i Mariapfarr

D
| Redaktør
(Først publiceret )

Mariapfarr er den by, der har flest solskinstimer i hele Østrig, hvilket gør det til et oplagt og meget attraktivt feriemål. Oplev denne dejlige by med sommerhuse fra NOVASOL. Hold ferie et et af vores sommerhuse i Mariapfarr i Lungau-området i Salzburger Land, fordi her er dejlig og fordi NOVASOL har det største udvalg og de skønneste sommerhuse i Østrig.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Mariapfarr

Mariapfarr i Salzburger Land er en pittoresk lille by med 2300 indbyggere. Den ligger smukt placeret i 1.119 meters højde, og uanset hvor man går, har man en fantastisk og ugeneret udsigt til de smukke, sneklædte bjerge. Som det østrigske område, der har suverænt flest solskinstimer om året, er byen et fantastisk sted for jeres næste ferie.

Book allerede i dag et af de vidunderlige sommerhuse i Salzburger Land fra NOVASOL. Vi tilbyder ferieboliger i Mariapfarr og i resten af Østrig til priser, du ikke finder andre steder.

Ud over flere smukke kirker og gamle flotte bygninger, byder Mariapfarr i Lungau-området i Salzburger Land på en attraktion, der overgår alle andre: Det var i denne by, at Joseph Mohr i sin tid skrev den verdensberømte julesalme 'Stille Nacht, Heilige Nacht' - der på dansk er blevet til den nok så kendte 'Glade jul, dejlige jul'.

Når man lejer sommerboliger hos NOVASOL, er man sikker på at få kvalitet for pengene. Alle vores huse er gået efter i krogene for at sikre, at vores kunder får præcis det, de ønsker. Standarden går lige fra det dejlige, men almindelige sommerhus til luksushuset med spa, pool og tennis i baghaven.

Ferie i Mariapfarr