D
| Redaktør
(Først publiceret )

Lej et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL, og få en perfekt ferie i Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach am Hochkönig er Østrig, når det er bedst. Her finder I naturoplevelser til et helt liv og masser af spændende aktiviteter. Lej sommerhuse i Mühlbach am Hochkönig hos NOVASOL. Drømmer du om herlighed, ferieliv, og sommerhuse i Østrig? Så book et af vores sommerhuse i Pongau-området i Salzburger Land og få opfyldt dine fantasier.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach am Hochkönig er en lille by med knap 1600 indbyggere i nærheden af Salzburg. Byen ligger for foden af et højt bjerg, og det skaber en helt fantastisk stemning - især når man går en lille aftentur ud på de nyhøstede marker uden for byen og nyder roen, stilheden og den friske luft, der ligefrem smager af... friskt.

Hos NOVASOL kan I leje de bedste og mest velbeliggende sommerhuse i Mühlbach am Hochkönig i Pongau-området i Salzburger Land til priser, I ikke finder andre steder. Vi har dejlige ferieboliger til fornuftige priser, men også den vilde luksus til dem, der ønsker den form for ferie.

Både i selve Mühlbach am Hochkönig og i dens nærhed er der en masse tilbud til børn og voksne. Prøv eksempelvis sommer-bobslædebanen, der snor sig ned ad en stejl bakke, eller besøg de gamle minegange, der gennemkrydser de nærliggende bjerge.

Når man lejer ferieboliger i Salzburger Land hos NOVASOL, er man sikker på at få kvalitet for pengene. Alle vores huse er gået efter i krogene for at sikre, at vores kunder får præcis det, de ønsker. Standarden går lige fra det dejlige, men almindelige sommerhus til luksushuset med spa, pool og tennis i baghaven.

Ferie i Mühlbach am Hochkönig