Feriehuse med pool i Opatija

At leje et feriehus i Opatija med pool giver jer mulighed for at svømme fra morgen til aften, mens I kan nyde den smuk kystby. I et feriehus med pool, kan alle få en kølig dukkert uden at I skal forlade grundene. Så skulle jeres feriehus ligge lidt væk fra havet, er der alligevel alle muligheder for en dejlig svømmetur, når I vælger et feriehus med pool i baghaven.

Lej feriehus med pool i Opatija

Få tid og plads til at være sammen

Ved at leje et poolhus i Opatija får I private og fri rammer for jeres ferie. Der er ikke et fastlagt program der skal overholdes og måltiderne kan I selv planlægge, ja I kan sågar spise morgenmad i badetøjet, uden at nogen kigger skævt til jer. I bestemmer selv om alle feriedagene skal bruge på langs ved poolen eller kombineres med ture rundt til Opatijas attraktioner og i den hyggelig by. Der er heller ikke andre feriegæster som I skal tilpasse jer efter. I kan lave svømmekonkurrencer, spille bold og plaske lige så meget I har lyst til, uden at forstyrre. Noget af det allerbedste ved en privat pool er at liggestolene ikke bliver indtaget af andre fra morgenstunden. Start dagen i ro og fred og hop i vandet som I lyster.

Badeparadis for alle

Dagdrømmer I om at kunne tage en kølende dukkert, når solen står højt på himlen? Ønsker I at give jeres børn god plads og frihed? Længes I efter dovne dage ved poolen med den god bog? Så tag lige et kig på NOVASOLs mange ferieboliger ved Kvarnerbugten, herunder i Opatija. Feriehusene med pool kommer I alle størrelser og stilarter. NOVASOLs medarbejdere i Kroatien har sammen med de kroatiske husejere haft stort fokus på netop ferieboliger med pool, da efterspørgslen ikke uden grund kun er vokset og vokset. Det er ren luksus at have adgang til en pool, og samtidig opleve det smukke og spændende Kroatien. I finder også flere ferieboliger i Kroatien hvor I har adgang til en fælles pool, hvis det er dette I søger.

Feriehus med pool i kroatien