search

Feriehuse i Slavonien

Ønsker du at komme på en eventyrlig ferie? Er bjerge, betagende udsigter og endeløse landskaber vigtigere for dig end strand og hav? Så bør ferien gå til Slavonien. Den er også kendt som Slavonia-regionen og er beliggende i det østlige Kroatien. NOVASOL tilbyder mange ferieboliger og ferielejligheder i Slavonien, der er designet netop efter dine ønsker. Ønsker du et feriehus i Kroatien med pool eller privat sauna? Intet problem! Det er heller intet problem, hvis du ønsker at tage din hund med på ferien, for vi har mange kæledyrsvenlige feriehuse. Hvis du lejer et feriehus i Kontinental Kroatien, har du mange muligheder for at udforske området og lære landets historie og kultur at kende. Tag en vandretur eller lej en cykel, pak en picnickurv og tag på en tur langs floden. Alt dette og mere til kan du nyde under en ferie i Slavonien.

Ferie i Kroatien

Ferie i Slavonien

Dit feriehus i Kroatien vil være beliggende i en historisk region af landet, hvis du lejer det i Slavonien. Du kan besøge store kroatiske byer, hvor du kan fordybe dig i landets historie. Regionen Slavonien strækker sig mod den serbiske grænse i øst, og ligger op til de to store Donau-floder Save og Drau. Et feriehus i Slavonien tilbyder dig det perfekte udgangspunkt for både byture og tid til at udforske den smukke natur. Derudover er Kroatien kendt for sine lækre specialiteter. Hvis du tager på ferie i Kontinental Kroatien, vil du opdage mange landlige kroer og hyggelige bjerglandsbyer, hvor man kan slå sig ned og smage på de mange delikatesser. På de mange gårde er der også frisk ost, kød, frugt og grøntsager til salg – ligesom på de mange lokale markeder. Book et feriehus i Kontinental Kroatien i Slavonien og få en fantastisk ferie!

Ferie i Kontinental Kroatien

Udflugtsmuligheder under din ferie i Slavonien

Fra din feriebolig i Slavonien kan du slappe af eller tage på ture til de nærmeste større byer. Der er for eksempel Osijek og Slavonski Brod. Osijek er den fjerde største by i Kroatien og ligger på Drava, i den østlige del af Slavonien. Byen har meget at byde på, når det kommer til seværdigheder – for eksempel besøg til et de mange museer eller teatre, hvor du kan få information om Kroatien og fordybe dig i landets kultur. Derudover findes der også en zoologisk have, der også omfatter et akvarium i Osijek. Det er den største zoo i Kroatien med mere end 100 forskellige arter. Oplev dyrene både i vand og til lands. Selvfølgelig kan du også nemt observere de lokale dyr på en tur gennem naturen, når du lejer et feriehus i Kroatien.

Oplevelser i Slavonien

Naturen omkring dit sommerhus i Slavonien

Området omkring din feriebolig i Slavonien er præget af brede sletter til den ene side og smukke bjerge til den anden. Her kan du tage på vandreture, klatre, cykle eller prøve kræfter med bjergbestigning lige så tosset som du ønsker. Du kan også svømme i en af de mange søer eller sejle i kano på en af floderne. Brug tid på at fiske, og se om du kan fange din egen aftensmad, som du kan forberede på terrassen på dit feriehus i Slavonien. I byen Osijek kan man også besøge Kopački Rit naturpark, der er det største naturlige vådområde i Centraleuropa. Den smukke vinby Erdut er også et besøg værd. Kroatien har i alt 19 natur- og nationalparker, så naturelskere vil få en helt uden tvivl få en helt fantastisk ferie. Bestil dit feriehus i Kroatien hos NOVASOL og nyd din ferie!

Feriehuse i Slavonien